Всесвітній день чоловіків

Всесвітній день чоловіків

Дорогі чоловіки, вітаємо вас із вашим святом! Бажаємо вам завжди бути впевненими в собі, сміливими і мужніми людьми, які захищають слабких і завжди прагнуть досягти більшого. Домагатися успіху в будь-яких починаннях, нових звершень і нових висот!

Шановний студент!

Шановний студент!

Вітаємо зі святом!!! Нехай сесії здаються легко, в залікових книжках буде все гаразд і переходи з курсу на курс будуть безболісними! Але не тільки ж це головне в студентському житті... Нехай сьогоднішня відчайдушність, сміливість і молодість будуть з тобою на все життя, як і друзі, з якими ти відзначиш своє професійне свято!

Реконструкція мережі вуличного освітлення

Реконструкція мережі вуличного освітлення

Сьогодні по частині вул. Перемоги та пров. Терешкової розпочалися роботи з реконструкції мережі вуличного освітлення. У планах міської ради здійснити освітлення частини вул. Перемоги від вул. Соборної до масиву Терешкової та пров.Терешкової. Загальна протяжність мережі – 660 м.

16 листопада - Міжнародний день толерантності

16 листопада - Міжнародний день толерантності

Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день толерантності. На жаль, останнє десятиліття принесло людству багато зла, агресії та випадків нетерпимості по відношенню до представників інших релігій, інших рас, інших держав. Цей день нагадує всім нам про те, що насильство, тероризм, етнічне та релігійне переслідування — це ті явища, яким не повинно бути місця в 21 столітті. Широкомасштабний геноцид повинен змусити кожну людину замислитись над своїми особистими вчинками, оскільки толерантність потрібно проявляти не тільки на рівні держав та націй, а й на рівні спілкування між близькими людьми.

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Бажаємо вам професійного зросту, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання, надалі залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними!Здоров’я, радості у повсякденній роботі, добробуту, творчої наснаги і благополуччя! Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані!

Всесвітній День філософії

Всесвітній День філософії

ЮНЕСКО започаткувало цей день з метою залучити людство до багатства філософської думки, принести в буденне мислення нові ідеї та стимулювати публічні дебати інтелектуалів і громадянського суспільства з приводу викликів, які постають сьогодні перед людьми та світом.

Міжнародний день відмови від куріння

Міжнародний день відмови від куріння

Поява цього свята здоров'я цілком виправдана, оскільки статистика Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо даної проблеми не може не лякати: 90% усіх випадків смертей від раку легенів, 75% смертей від хронічного бронхіту, а також 25% випадків смертей від ішемічної хвороби серця, викликані курінням людини. Більше того, практично кожні 10 хвилин вмирає курець. Експерти прогнозують, що буквально через 10 років цей показник смертності збільшиться до одного курця в 3 секунди. Це прекрасний привід задуматися над тим, що в цілому у нашій країні зараз курить десята частина жінок, більше половини всіх чоловіків, 53% старшокласників.

УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДИ!

УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДИ!

За прогнозами сьогодні протягом наступної години суттєво погіршиться видимість на дорозі (густий туман від 200 до 400 м). 15 листопада протягом доби - суттєве пониження температури, посилення вітру, ожеледиця, опади у вигляді мокрого снігу з дощем (3-6 см).Будьте уважні та обережні!Одягайтесь тепліше.

У Могилівці збудують новий водогін

У Могилівці збудують новий водогін

Сьогодні у селі Могилівка розпочалися роботи з будівництва нового водогону. Міською радою заплановано  збудувати водогін протяжністю майже 14 км.

Пишаємося нашими гніванчанами!

Пишаємося нашими гніванчанами!

Сьогодні в Гніванській міській раді  мали честь привітати нашого земляка Віктора Ліщишина, який нещодавно повернувся із Чемпіонату світу з гирьового спорту, де виборов золото у своїй віковій категорії (серед ветеранів) і став Чемпіоном світу! Це вже його третя світова перемога.

Корисні посилання