28 серпня у Гніванській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи. Усі напрацювання та плани керівництва, працівників сфери культури і освіти громади, громадськості та команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» синхронізовано. Офіційний анонс з програмою свята буде опубліковано протягом наступного тижня.

Фото без опису

На мешканців та гостей міста чекатимуть традиційний велопробіг, виставки, тематичні розваги, призи та святкові концертні програми, у тому числі із спеціальними гостями!

Нагадуємо, що Тиждень сталої енергії м. Гнівань розпочнеться разом із святкуванням відкриття та Дня міста і проходитиме у період 22-28 вересня у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

Фото без опису

Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

Слідкуйте за нашими новинами та активно долучайтеся до усіх заході!