До 17 вересня 2019 року у Гніванській ОТГ проводиться міський творчий конкурс ««Гніванська ОТГ без сміття – запорука чистого довкілля».

Фото без описуДо участі у конкурсі запрошуються школярі Гніванської ОТГ за такими номінаціями:

- творчі роботи учнів 5-8 класів;

- творчі роботи учнів 9-11 класів.

Вимоги до конкурсних робіт:

- творчі роботи (вироби, поробки) виконанні за будь-якою технологією з використанням відходів, вторинної сировини або інших вживаних матеріалів;

- відсутність ознак пошкодження творчої роботи.

На конкурсній роботі має бути зазначено прізвище, ім’я учасника конкурсу, назва навчального закладу та класу, контактний телефон, електронна пошта.

Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 17:00  17.09.2019 року. Заявки та конкурсні роботи подаються до КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір» за адресою м. Гнівань, вул. Подільська 1.

Метою проведення Конкурсу є популяризація і пропаганда питань захисту навколишнього природного середовища, енергоефективності та енергозбереження серед учнів Гніванської міської об’єднаної територіальної громади.

На переможців чекають цінні призи, нагородження відбудеться 22 вересня 2019 року під час святкування Дня м. Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії.

Конкурс проводиться у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».