16 вересня для педагогів Гніванської ОТГ відбувся тренінг на тему «Екологічне та енергоощадне виховання: теорія і практика» у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Фото без опису

Учасниками навчання стали 30 педагогів-представників усіх дошкільних та загальноосвітніх шкіл Гніванської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

 

Метою проведення навчання є надання інформації та підвищення знань викладачів щодо проведення якісної виховної роботи серед учнів на теми раціонального використання енергоресурсів, демонстрацію економічної вигоди від їх застосування та популяризації дбайливого ставлення до ресурсів нашої планети.

Фото без опису

Варто зазначити, що подібний тренінг проводиться уже вдруге для нової групи освітян у Гніванській ОТГ.

Нагадуємо, що протягом 22-28 вересня у м. Гнівань триває Тиждень сталої енергії. Серед запланованих заходів передбачається, що протягом цього тижня педагоги-учаснику тренінгу проведуть виховні години для учнів шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів.

Фото без опису

Захід реалізовано у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

 

Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP). Реалізацію проекту здійснюють Гніванська міська рада у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису