Друже, цьогоріч у нашій громаді 19-25 вересня знову триватиме Тиждень сталої енергії, метою якого є просування екологічно чистої енергії та енергоефективності.

Ми запрошуємо тебе взяти активну участь у креативних конкурсах, які допоможуть твоєму оточенню стати більше екосвідомими та раціональними споживачами енергії.

  1. Конкурс «Еко-Гнівань – майбутнє для моєї громади» - продемонструй у фото або відео до 3хв. лайфхаки, важливість або проблематику на теми:

Фото без опису

- енергоефективність та енергозбереження у моєму побуті і не тільки;

- наслідки змін клімату – це уже реалії сьогодення;

- я дбаю про захист навколишнього середовища;

- відновлювальні джерела енергії - це безпечне майбутнє моєї громади.

Взяти участь у конкурсі можна такими способами:

  1. Фото чи відео опублікуй на особистій сторінці у соціальних мережах Facebook або Instagram з хештегом #ЕнергоефективнийГнівань2020, а також познач (тегни) у цьому дописі офіційну сторінку проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» або надішли свій допис у вхідні повідомлення офіційної сторінки.
  2. Надсилай конкурсні фото або відео на електронну пошту energyhnivan@ukr.net

У постах або листах із конкурсною роботою обов’язково зазначай своє прізвище, ім’я, назва навчального закладу та класу, контактний телефон.

Всього у конкурсі буде визначено 12 переможців у  номінаціях, які отримають призи:

- фото від учнів 5-8 класів;

- фото від учнів 9-11 класів;

- відео від учнів 5-8 класів;

- відео від учнів 9-11 класів.

  1. Конкурс «Найкращий відгук на документальний фільм «Дім:побачення з планетою» - пропонуємо тобі переглянути цей вражаючий фільм про красу та стан планети Земля і написати свої враження, роздуми і бачення у формі довільного відгуку (не більше 1-го аркуша А4). Посилання на фільм: https://www.youtube.com/watch?v=RV4petgnt4s&t=2130s

Свій відгук надсилай у вхідні повідомлення офіційної сторінки проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» у Facebook або Instagram або на електронну пошту energyhnivan@ukr.net         

І також обов’язково зазначай своє прізвище, ім’я, назва навчального закладу та класу, контактний телефон.

Серед усіх юних кінокритиків ми визначемо 3-х переможців та нагородимо цінними призами.

 

Кінцевий термін подання усіх конкурсних робіт – 25 вересня 2020 року.

Конкурс проводиться у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

Слідкуйте за офіційними сторінками проєкту: