У м. Гнівань активно та безперервно тривають будівельні роботи із термомодернізації будівель ДНЗ №1 та №3. Це перші із 4-х дитячих садків міста, які Гніванська міська рада планує комплексно термомодернізувати за європейськими стандартами у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». 

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

Наразі будівельні роботи у дитячому садку №1 знаходяться на етапі монтажу обладнання та штукатурних робіт у котельні, оздоблення внутрішніх відкосів та монтажу підвіконь у будівлі садка. Зокрема, сьогодні будівельники здійснюють монтаж димової труби у котельні.

Фото без опису

Натомість у дитячому садку №3, будівля якого є набагато меншою у порівнянні з ДНЗ №1, будівельники уже завершують останні штрихи із монтажу покрівлі з металочерепиці та монтажу нового обладнання у котельні. Саме сьогодні планується перший запуск повністю оновленої системи опалення із новим твердопаливним котлом. Разом із тим у самому приміщені дитячого садка уже активно виконуються внутрішні оздоблювальні роботи: повністю завершено бетонування підлоги, триває штукатурення стін, розпочато вимощування керамічної плитки, а стелі готують до монтажу.

Фото без опису

Наразі команда проєкту здійснює організаційну підготовку до ремонтних робіт ДНЗ№4 та №5 у рамках проєкту, які розпочнуться після завершення поточних об’єктів. Зокрема, для капітального ремонту ДНЗ №5 уже оголошено тендер на відбір підрядника. Запрошуємо ознайомитися із деталями тендеру за посиланням: https://gnivan-miskrada.gov.ua/news/1611322078/ 

 

Слідкуйте за новинами проєкту на сайті та у соціальних мережах за посиланнями:

www.gnivan-miskrada.gov.ua/more_news2/  

www.facebook.com/energyefficienthnivan/

www.instagram.com/energy_hnivan/