Фахівці Фонду відповіли на питання бухгалтерів і роботодавців щодо роботи з е-лікарняними

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?

Ще одна вулиця в центрі Гнівані заасфальтована

Вулиця Яблунева має протяжність всього 210 метрів і знаходиться в центральній частині міста. Це була остання незаасфальтована комунальна вулиця, що майже примикає до дороги обласного значення Вінниця-Тиврів. Нагадаємо, що за останні 7 років в центрі міста заасфальтовані всі вулиці (до цього асфальт був лише на вулиці Івана Франка). Плануючи свою роботу, міська рада в січні 2021 року прийняла рішення про виготовлення проекту та проведення робіт з асфальтування вулиці Яблуневої. Наразі роботи вже проведені і жителі даної вулиці можуть рухатися по асфальтованій дорозі.

До уваги мешканців вул. Яблуневої м. Гнівань!

До уваги мешканців вул. Яблуневої м. Гнівань! Завтра, 18 листопада, по вул. Яблуневій розпочнуться підготовчі роботи для асфальтування дороги. Просимо мешканців вулиці прибрати свої автівки, які перешкоджають роботі спецтехніки. Дякуємо за розуміння!

АТ "Вінницягаз" інформує

Підготовка до опалювального сезону. 8 кроків Як підвищити енергоефективність будинку?

Корисні посилання