Попередження випадків прихованого травматизму та недопущення порушення термінів проведення розслідувань нещасних випадків

Законодавство з охорони праці має на меті захист працівників від травм та інших ризиків, пов’язаних з їх працею, тому під час заходу особлива увага присутніх була звернута на вимоги статті 22 Закону України «Про охорону праці» («Розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань і аварій»).Враховуючи підвищений ризик травмування працівників під час виконання робіт підвищеної небезпеки, особливо під час воєнного стану, треба пам’ятати вимоги Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві затвердженого Постановою кабінету міністрів України від 17.04.2019р. №337 (далі «Порядок розслідування»).

Увага! Збір для гніванчанина!

До нас звернулася Олена Бровченко, дружина військовослужбовця Володимира Бровченка, який з липня 2023 року героїчно боронить нашу державу на першій лінії оборони в складі 144 бригади. Володимир проходив військові навчання в Польщі та Латвії. Сьогодні він разом з побратимами тримає оборону на Сумському напрямку за 2 км від рашистів. Для стримування ворога та виконання надскладних завдань хлопцям вкрай необхідний тепловізор, вартість якого складає 80 000гривень. Ця сума є непідйомною для родини, адже чоловік був єдиним годувальником в сім’ї. Пліч-о-пліч з Володимиром несуть службу ще захисники з Гнівані та Селищ. Тому наша з вами підтримка є дуже необхідною.

Доставили чергову допомогу для наших захисників!

На днях доставили автівку, дрон, окопні свічки, продукти харчування та інші  речі для 3-ї окремої штурмової бригади, яка зараз перебуває у самому пеклі війни під Авдіївкою. Дякуємо усім, хто долучився до організації допомоги: БО «МБФ«Фундація друзів України», Вадиму Кричковському, працівникам Гніванської міської ради, Грижинецькому жіночому батальйону «Паляниця» та Валерію Кудирку. Низький уклін нашим воїнам.

Корисні посилання