Щодо ремонту центральної дороги!

Шановні мешканці! Вкотре на сторінках в мережі Фейсбук нас запитують про ремонт центральної дороги ️. Тому в черговий раз нагадуємо, що ремонт відрізку центральної дороги Вінниця-Тиврів, що пролягає центром Гнівані, виконується за державні кошти і за відповідним проектом Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області. У вересні 2023 року Служба місцевих автомобільних доріг Вінниччини розірвала договір із безвідповідальним підрядником із Тернополя, який не виконав умови договору. За інформацією керівництва Служби, вже проведений інший тендер, визначений переможець та 24.11.2023 року укладено новий договір. Однак погодні умови не дали можливість продовжити реконструкцію в минулому році. Нагадаємо, що до того майже на всій ділянці дороги прокладено перший шар асфальту, окрім зупинок та стоянок. Наголошуємо, що дорога Вінниця Тиврів не є комунальною власністю, а тому всі роботи залежатимуть від фінансування з державного бюджету! Під час війни найактуальніше питання це наша Перемога, тому основні державні кошти спрямовані на потреби армії. Але маємо надію, що роботи будуть продовжені, адже на сьогодні ця дорога є стратегічно важливою.

Звіт дільничних офіцерів поліції за 2023 рік

31 січня 2024 року, у  залі засідань Гніванської міської ради відбувся звіт за 2023 рік дільничних офіцерів поліції Відділення поліції №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області Артура ПИВОВАРА та Аліни СОБКО.

Увага! Важливе оголошення!

Тиврівська дільниця Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» інформує, що у зв’язку з проведенням ремонту газорозподільних мереж, 1лютого 2024 року, з 7:00 год.  буде тимчасово припинене газопостачання в м. Гнівань по вул. Соборна буд. 87; 92; 95 Б; 96; 96 А

Корисні посилання