У Гнівані пройдуть навчання з підвищення енергоефективності для мешканців приватного сектору

Як підвищити енергоефективність свого приватного будинку та економити витрати на комунальні послуги? Замінити вікна та двері, утеплити фасад, оновити систему опалення чи просто змінити свою поведінку у побуті?  Відповіді на ці запитання ви зможете знайти під час тренінгу «Енергоефективність та енергозбереження для приватного сектору».

У рамках проекту енергоефективності та енергозбереженню навчали мешканців багатоквартирних будинків м. Гнівань

У рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» 2-3 листопада у м. Гнівань відбувся черговий тренінг на тему «Енергоефективність та енергозбереження для багатоквартирних будинків».

168 творчих робіт учнів Гніванської ОТГ стали учасниками міського конкурсу «Енергоефективність і енергозбереження очима школярів Гніванської ОТГ»

10-19 вересня у місті Гнівань тривав міський творчий конкурс  «Енергоефективність і енергозбереження очима школярів Гніванської ОТГ»  у рамках проекту Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». 

У рамках Тижня сталої енергії у школах Гніванської ОТГ пройшли виховні години на тему «Енергія і я: прості поради для кожного дня»

22-28 вересня у м. Гнівань тривав Тиждень сталої енергії у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Корисні посилання