У Гнівані проведуть «Європейський Тиждень сталої енергетики»

22 серпня в Гніванській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо проведення «Європейського тижня сталої енергетики» у рамках проекту  «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». Під час  засідання робоча група обговорила план та перелік заходів, які будуть проходити в місті під час проведення Тижня сталої енергії та Дня міста.

Технічні обстеження будівель дошкільних навчальних закладів у м. Гнівань продовжуються

Активні роботи із технічного обстеження будівель 4-х муніципальних дошкільних навчальних закладів у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» продовжуються.

Детально про головні компоненти заходів проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»

З 1 травня 2018 року у м. Гнівань розпочато реалізацію найбільшого проекту у Вінницькій області - «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». Проект співфінансується Європейським Союзом у рамках Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP). Його реалізацію здійснюватимуть Гніванська міська рада у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер»  протягом 3-х років.

Представники ЄС та мери українських міст урочисто відкрили Європейський тиждень сталої енергії 2018 у Чернівцях

3 червня Представництво Європейського Союзу в Україні та Чернівецька міська рада відкрили Європейський тиждень сталої енергії, який Україна проводить вже 8 раз поспіль. В межах заходу 14 міст приєдналися до ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів» та 6 міст отримали гранти на реалізацію енергоефективних проектів за окремою програмою «Угода мерів – Демонстраційні проекти».

Договір про співпрацю двох міст CoM-DeP

23 травня принесло ще одну приємну і несподівану новину: два міста-підписанта Угоди мерів, членів Асоціації "Енергоефективні міста України" та переможці конкурсу Програми "Угода мерів - Демонстраційні проекти" - Гола Пристань і Гнівань - уклали договір про співпрацю і побратимство.

Три роки хронології дій Гніванської міської ради: від ініціативи до реалізацій найбільшого проекту у сфері енергоефективності за підтримки ЄС у Вінницькій області

23 січня 2015 року сесія Гніванської міської ради прийняла рішення про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів» та уповноважила підписати форму приєднання міського голову Володимира Кулешова.

Три  роки хронології дій Гніванської міської ради: від ініціативи до реалізацій найбільшого проекту у сфері енергоефективності за підтримки ЄС у Вінницькій області

23 січня 2015 року сесія Гніванської міської ради прийняла рішення про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів» та уповноважила підписати форму приєднання міського голову Володимира Кулешова.

Найбільший проект за підтримки ЄС у Вінницькій області реалізовується у м. Гнівань у сфері енергоефективності

1 травня 2018 року у місті Гнівань Вінницької області розпочалася реалізація потужного проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Корисні посилання