У Гнівані продовжуються енергоаудити у ДНЗ №3 та №4

В рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» у січні 2019 року розпочалися роботи із енергетичного обстеження будівель дошкільних навчальних закладів №3 та №4.

Як підвищити енергоефективність своєї оселі

Відповідь на це питання можна знайти у інформаційному буклеті "ІНВЕСТИЦІЯ В МАЙБУТНЄ: енергоефективні заходи для вашої оселі". ?Буклет виготовлено у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань- енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Інформаційний буклет "ЕНЕРГІЯ І Я: прості поради для кожного дня"

Друже, ми впевнені, що тебе цікавить питання - що таке енергоефективність та енергозбереження Пропонуємо твой увазі інформаційний буклет "ЕНЕРГІЯ І Я: прості поради для кожного дня". Прості щоденні дії із буклету допоможуть тобі зекономити кошти, створити комфортніші умови проживання та зберегти природні ресурси, навколишнє середовище.

16 листопада відбувся тренінг щодо енергоефективності та енергозбереження для приватного сектору м. Гнівань 

У рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» 16 листопада у м. Гнівань відбувся черговий тренінг на тему «Енергоефективність та енергозбереження для приватного сектору».

Корисні посилання