У рамках проекту м. Гнівань розпочато проектування капітального ремонту та термомодернізації дошкільних навчальних закладів

У липня 2019 року у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» розпочато роботи із виготовлення проектно-кошторисних документацій з капітальних ремонтів та комплексної термомодернізації будівель дошкільних навчальних закладів №1,3 та 5.

Практичний тренінг з технічного впровадження демонстраційних проектів Програми «Угода мерів - Демонстраційні проекти» відбувся у м. Жовква, Львівська область

3-5 липня 2019 року Команда підтримки CoM-DeP провела другий практичний тренінг для представників грантових проектів Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови та України.

Конкурс цінових пропозицій з виготовлення проектно-кошторисної документації з проведенням експертизи по об'єкту «Капітальний ремонт (термомодернізація) будівлі Дошкільного навчального закладу №3 по вул. Сагайдачного, 1 в м. Гнівань, Вінницько

    Шановний учасник конкурсу!

У Гнівані обговорили проміжні підсумки та плани проекту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань»

11 квітня у м. Гнівань відбулося перше засідання Керівного комітету проекту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

«Для чого потрібно ОСББ? Як отримати кошти для ОСББ?»

«Для чого потрібно ОСББ? Як отримати кошти для ОСББ?», - саме такі важливі питання 4 квітня обговорювали у міському будинку культури мешканці багатоквартирних будинків із представниками ПРООН (Програма розвитку ООН в Україні), IFC (Міжнародна фінансова корпорація) та командою проекту Енергоефективний Гнівань - енергетична політика для сталого розвитку.

Корисні посилання