Святкуємо День міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 19 вересня онлайн і традиційно на велосипедах!

Шановні мешканців та гості Гніванської ОТГ, на жаль, карантинні умови вносять свої корективи і обмеження у відзначення Дня міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 2020. Однак,  це свято скасувати неможливо і ми запрошуємо усіх приєднатися до заходів 19 вересня, але у особливому форматі:

Святкування Дня міста Гнівань та офіційне відкриття Тижня сталої енергії відбудуться 19 вересня!

Сьогодні, 2 вересня, відбулася зустріч робочої групи щодо організація святкування Дня міста Гнівань та офіційного відкриття Тижня сталої енергії. Представники Гніванської міської ради, команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» та партнера проекту ГО «Єврорегіон «Дністер» обговорили заходи для програми святкувань.

ДНЗ № 1 «Оленка» у м. Гнівань не розпочне свою діяльність з 1 вересня через заплановану термомодернізацію будівлі, але дітям та батькам запропонують альтернативні заклади для відвідування!

З 1 вересня ДНЗ № 1 «Оленка» у м. Гнівань тимчасово зупинить свою діяльність через заплановані будівельні роботи із комплексної термомодернізації будівлі у рамках проєкту Енергоефективний Гнівань - енергетична політика для сталого розвитку Відповідно до договору про виконання будівельних робіт між Гніванською міською радою та підрядною організацією у ДНЗ №1 протягом 3 місяців заплановано здійснити термомодернізацію стін, цоколю та горища, заміну вікон та дверей, заміну даху, влаштування системи вентиляції, модернізацію зовнішнього освітлення із сонячними батареями, модернізацію системи опалення. На жаль, більша частина таких робіт унеможливлює відвідування дітьми дитячого садка.

Гніванська міська рада визначила підрядника для термомодернізації дитячого садка №1 у рамках проекту ЄС

3 серпня міський голова Володимир Кулешов підписав договір із директоркою ПП «Рослана» Людмилою Соколітою про капітальний ремонт (термомодернізацію) будівлі Дошкільного навчального закладу №1.

Дитячий садок №3 у м. Гнівань ремонтуватиме приватне підприємство з м. Вінниця

Сьогодні, 24 липня, міський голова Володимир Кулешов підписав договір із директором ПП «Будівельник-А» Сергієм Сироїжко про капітальний ремонт (термомодернізацію) будівлі Дошкільного навчального закладу №3.

У м. Гнівань оголошено тендер на капітальний ремонт (термомодернізацію) ДНЗ №3 у рамках проекту ЄС

17 квітня 2020 року Гніванська міська рада оприлюднила відкритті торги для визначення підрядника капітального ремонту (термомодернізації) Дошкільного навчального закладу №3. Такі роботи заплановані у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проект фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).

Корисні посилання