ЗАПРОШЕННЯ

до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій

на надання послуг асистента керівника проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»,

що фінансується Європейським Союзом

     Шановний учасник конкурсу!

 

Гніванська міська рада підписала Грантову угоду з Європейською Комісією, відповідно до якої в місті Гнівань буде реалізовано проект «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який фінансується Європейським Союзом. В рамках реалізації даного міжнародного проекту Гніванська міська рада має потребу в послугах асистента керівника проекту.

Запрошуємо Вас взяти участь в конкурсі-запиті цінових пропозицій щодо надання послуг асистента керівника проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

  Повна конкурсна документація додається до цього листа, що включає в себе додатки:

  1. Додаток 1 - Загальна інформація про запит цінових пропозицій.
  2. Додаток 2 - Форма «Цінова пропозиція»
  3. Додаток 3 - Кваліфікаційні критерії до учасників та перелік документів, які повинен надати учасник для підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям
  4.  Додаток 4 – Підстави відмови в участі у процедурі конкурсу
  5.    Додатки5-Функціональні обов'язки асистента керівника проекту щодо супроводу грантового проекту:

     Для отримання додатків та додаткової інформації про процедуру конкурсу звертайтесь, будь ласка, за телефоном 0935613128, або пишіть на електронну адресу energyhnivan@ukr.net.

 

Додатки 1-5