Діти загиблих героїв отримали хромбуки від громадської організації

Нещодавно Громадська організація "ДОПОМОГА ЮНОСТІ: УКРАЇНА" у співпраці з науково-технічним центром "Подільський біорегіон" в рамках програми “Chrombook for children”, що реалізовується за підтримки американського благодійного фонду Nova Ukraine, передали 15 хромбуків для дітей з Гніванської громади, батьки яких загинули на війні.

До уваги ВПО, які ще не отримували грошову допомогу від УВКБ ООН

У Вінниці та області триває реєстрація на грошову допомогу від УВКБ ООН для родин ВПО, а також тих, хто повернувся до свого постійного місця перебування після вимушеного переселення. Подати заявку на виплати можна за адресами: 1. вул. Космонавтів 30, приміщення ЦНАПу 2. вул. Замостянська 7, приміщення ЦНАПу Графік: Пн- Пт 09:00-16:00 Також діють мобільні групи для реєстрації по області. Відстежувати їх рух можна в телеграм-каналі: https://t.me/unhcr_help_vinnitsia

Вінницягаз застерігає!

Однією з найпоширеніших причин нещасних випадків при користуванні газом у побуті є самовільне втручання споживачів у систему газопостачання.

До уваги осіб з особливими потребами!

Інформуємо, компанія iHUB в рамках проєкту Capable Ukraine проводить безкоштовне навчання за програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу, або вже працюючий бізнес на початковій стадії. В рамках Програми учасники отримають інтенсивну підготовку через інтерактивні тренінги, індивідуальне та групове менторство, консультування, а також психологічну та мотивовану підтримку. Навчання триватиме 10 тижнів.

Що таке патронат над дитиною?

Патронат над дитиною — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ.

Соціальна послуга «СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ» - це комплекс заходів, що здійснюються протягом строку, необхідного для процесу активного гармонійного пристосування осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які перебували у спеціалізованих або інтернатних закладах, осіб, які відбули покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на певний строк, до змінених умов соціального середовища, спрямованих на усунення/пристосування обмежень життєдіяльності для підтримки соціальної незалежності, збереження та продовження їхньої соціальної активності;

Велика робота маленьких героїв: на масиві СЗБ маленькі гніванчанки збирають кошти для ЗСУ!

Сьогодні кожен з нас прагне бути корисним і допомагати ЗСУ, щоб бодай на крок наблизитись до Перемоги!🇺🇦 Юні волонтери – 11-ти річна Ксенія Пампуха та 10-ти річна Софія Кіліменко – створили «блокпост» та звертались до водіїв із проханням підтримати військовослужбовців і долучитись до збору коштів  . Дівчатка проживають в м. Гнівань, по вул. Промисловій, навчаються у Ліцеї №2.

Корисні посилання