Увага! Конкурс для молоді!

Впродовж червня – жовтня 2023 року відбувається Всеукраїнський культурний проєкт «Успіх усупереч» за підтримки Українського культурного фонду, присвячений успішним українцям з історії та сучасності. В його рамках з 15 липня до 30 серпня проводиться літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років (далі - Конкурс). Його метою є залучити дітей та молодь до творчості й осмислення важливості подолання труднощів на шляху до успіху (на основі позитивних життєвих прикладів успішних українців). Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей та використання процесу творчості у якості психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані. До проєкту долучились історики, філологи, педагоги та психологи у якості членів команди та як експерти.

Увага! Терміновий збір на дрон для нашого захисника Петра Касенюка

До нас звернулася мешканка села Селище Тетяна Касенюк. Її чоловік Петро Касенюк з 26 жовтня 2022 року призваний до лав ЗСУ. На даний час разом з побратимами несе службу на Сватівському напрямку. Для виконання надскладних бойових завдань їм вкрай необхідний дрон Mavic 3, вартість якого становить близько 100 000 грн. Всі свої заощадження хлопці витратили на придбання амуніції та ремонт техніки, тому потребують нашої підтримки.

УВАГА! Планові відключення електроенергії!

За повідомленням диспетчера РЕМу завтра, 8 серпня, з 10-00 до 17-00 год. у зв'язку із виконанням планових робіт з будівництва та обслуговування електричних мереж буде знеструмлено 20 фідер. Це район колишньої Витави, с. Грижинці та свердловина грижинецького водозабору!

Погода на період з 04 по 08 серпня

На Вінниччині температурний режим залишиться вищим від норми, місцями короткочасний дощ, гроза, місцями посилення вітру.

Шахрайство під час війни: схеми, що діють зараз

Шахрайство в Україні – явище не нове. Аферисти вдаються до всіх можливих способів, щоб видурити у довірливих громадян останню копійку. З початком повномасштабної війни для шахраїв відкрилося нове «вікно можливостей», через яке можна непогано поживитися.

Корисні посилання