До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської ТГ!

До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської ТГ!

5 липня 2022 року в Гніванській громаді відбудеться виїзний прийом громадян для внутрішньо переміщених осіб за участі начальника Вінницької районної військової адміністрації Віталія УРДЗІКА, заступників начальника – Юлії Олійник та Тетяни Каменщук. До участі запрошені керівництво громади, представники сімейної медицини, центру зайнятості, пенсійного фонду, соціального захисту населення та служби у справах дітей. 12 год. - прийом громадян у приміщені будинку культури за адресою:м.Гнівань, вул. Соборна, 90 13.30 год. - прийом громадян в селі Могмлівка на площі Перемоги Вінницька районна військова адміністрація

Увага! Розшукується гніванчанка!

Увага! Розшукується гніванчанка!

Грабовляк Іванна з Гостомеля шукає свою тітку - гніванчанку Грабовляк Світлану Іванівну 1963 р.н. Жінка втратила родичів і буде вдячна за будь-яку інформацію про свою рідну людину!

Під щирі овації бойових побратимів, які гучно лунали зі смартфону, у Гнівані одружився військовий!

Під щирі овації бойових побратимів, які гучно лунали зі смартфону, у Гнівані одружився військовий!

Під щирі овації бойових побратимів, які гучно лунали зі смартфону, сьогодні в Гніванській міській раді одружилися гніванчанин Микола та вінничанка Наталя. Он-лайн трансляцію шлюбної церемонії для всієї бригади провів військовий товариш нареченого, якого разом з ним командир відпустив з передової додому на кілька днів. Микола та Наталя познайомилися на початку війни. Він – доброволець, який двічі ходив у військомат, аби його взяли воювати, а вона – медик, яка з першого дня займалась волонтерством. Дівчина відзняла відео про те, що потребує допомоги в плетінні маскувальних сіток та поширила його у соціальній мережі. Допис побачив Микола та одразу почав шукати можливість познайомитися з Наталею. Після того, як йому вдалось дістати її номер телефону, розпочалось їхнє кохання.

До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської ТГ

До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської ТГ

Просимо сім'ї ВПО, які ще не отримали продуктові набори від організації World Central Kitchen, прийти в Службу у справах дітей, соціального захисту та охорони здоров'я за адресою: м. Гнівань, вул. Квітнева, 2 (Рада ветеранів) та отримати цю допомогу, адже вона містить продукти, які швидко псуються! Нагадуємо, що ця допомога видається лише сім'ям ВПО (тобто родинам з двох та більше осіб), які проживають на території Гніванської територіальної громади. Вага одного пакунку становить 11 кг. Для ВПО, які проживають одиноко, видається гуманітарна допомога від іншої організації (менша за вагою).

Корисні посилання