У Гнівані розкажуть як діяти при ураженнях в наслідок застосування ядерної та хімічної зброї

20 квітня о 14:00 в залі засідань міської ради буде проведено заняття на тему: «Долікарська допомога при ураженнях в наслідок застосування ядерної та хімічної зброї». Лектор - МИРГОРОДСЬКИЙ ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ – кандидат медичних наук, професор кафедри хірургії з курсом невідкладної та судинної хірургії НМУ імені О.О. Богомольця.

Ще одна важка втрата

17 квітня 2022 року під м. Рубіжне Донецької області, захищаючи нашу країну від рашистів, трагічно загинув Куртаніч Фелікс Валерійович, 1996 року народження. Хлопець був неодруженим, мав військову освіту. З 2015 року брав участь у бойових діях в зоні ООС та служив в батальйонах «Карпатська січ», «Донбас» та «Айдар». З 24 лютого по даний час Фелікс брав участь у бойових діях в Авдіївці, Широкиному , Пісках та Кримському. Хлопець проживав в місті Іванків Київської області. Все своє дитинство провів у Грижинцях. Фелікс був активним, життєрадісним та чуйним хлопцем, мав багато вірних друзів, любив тварин та природу, яку постійно фільмував з висоти пташиного польоту на свій дрон. Фелікс вірив у світле майбутнє та любив свою Батьківщину, за яку віддав найцінніше- своє життя! У Фелікса залишилася батьки, сестра та бабуся.

Не я б'ю-верба б'є!

Нехай гілочка верби принесе нам мир, щастя, здоров'я, гармонію та достаток. Нехай нашу теплу домівку – Україну – назавжди залишать вороги і усіляке зло.

Нехай небо буде мирним, а Україна-чистою!

Шановні мешканці! Наближаються Великодні свята, які можливо в такий нелегкий для нашої країни час сприймаються по-іншому. Однак життя триває, тому з приходом весни та з метою забезпечення утримання територій громади у належному стані, звертаємося до усіх мешканців громади, підприємців, керівників підприємств, установ та організацій прибрати свою прилеглу територію, підготуватися до весняних свят та нашої майбутньої Перемоги!

Члени Ради ветеранів дбають про пам'ятні знаки у Гнівані

Щороку напередодні Великодніх свят члени організації "Рада ветеранів" проводять благоустрій біля пам'ятних знаків громади. Сьогодні, 15 квітня, згуртувавшись, чоловіки прибирають братську могилу, яка знаходиться при в'їзді в місто Гнівань. Також у сьогоднішніх планах членів організації прибрати й інші пам'ятні знаки, які розташовані в місті. Дякуємо членам Ради ветеранів за їхню роботу та підтримку.

Разом до перемоги!

Шановні мешканці громади! Неодноразово чуємо запитання, а що робить в цей час міська рада. Чому не допомагає переселенцям, військовим та іншим мешканцям, які цього потребують? Дуже прикро, що є громадяни, які саме так вважають, не володіючи належною інформацією. Сьогодні 50 день війни. Отож, увесь цей час з першого дня міська рада працює цілодобово, без вихідних, виконуючи необхідні завдання, які постають в цій надскладній ситуації.

Вінницьке РУП відділення поліції №2 м. Гнівань інформує!

На Вінниччині під час святкових днів Великодня комендантську годину не скасовуватимуть. Комендантська година у ці дні розпочнеться, як завжди, о 22:00 і триватиме до 06:00. Тому задля уникнення непорозумінь просимо врахувати час прибуття в церкву.

Вічна пам'ять!

12 квітня 2022 року в Миколаєві помер Басистий Віталій Борисович, 29.12.1977 року народження. Віталій родом з Могилівки, останній час проживав в м. Гнівань. У чоловіка залишилася мати, дружина, двоє дітей та сестра.

Обережно: чадний газ!

Вінниччина стала прихистком для багатьох родин, які вимушено покинули свої домівки, рятуючись від війни. За таких умов зросло споживання газу для приготування їжі, підігріву води та опалення приміщень.

Корисні посилання