З 1 січня 2021 року змінилися реквізити рахунків для сплати податків

З 1 січня 2021 року змінилися реквізити рахунків для сплати податків

   Фінансове управління Гніванської міської ради повідомляє, що  відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»   з 1 січня 2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Увага! Конкурс!

Увага! Конкурс!

Гніванська міська рада як засновник оголошує конкурс на посаду директора комунальної установи «Гніванський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гніванської міської ради  (далі - Центру).

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення виконавця   послуг з вивезення побутових відходів на території Гніванської міської ради  ОТГ

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення виконавця  послуг з вивезення побутових відходів на території Гніванської міської ради ОТГ

1. Мета проведення робіт: визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Гніванської міської ради ОТГ (населені пункти – м.Гнівань,с. Грижинці,с. Могилівка, с.Демидівка)

Оголошення на заміщення вакантних посад

Оголошення на заміщення вакантних посад

Гніванська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад на посади директора Комунального закладу «Центр культури та дозвілля «Калина» та директора Комунального закладу «Гніванська піблічна бібліотека».

Перелік податкових агентів туристичного збору

Перелік податкових агентів туристичного збору

     На виконання вимог Податкового кодексу України, пункту 4.2 додатку 4 рішення  38 сесії Гніванської міської ради  7 скликання від 25.06.2019 року №924 "Про встановлення місцевих податків та зборів на території  Гніванської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік"  в частині справляння туристичного збору Гніванська міська рада повідомляє перелік податкових агентів зі справляння туристичного збору на території Гніванської міської об’єднаної територіальної громади та інформацію про них:

Корисні посилання