ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Зараз по всій країні активно обговорюються розміри заробітних плат міських та селищних голів. Неодноразово з таким питанням зверталися і в Гніванську міську раду. Тому офіційно повідомляємо, що заробітна плата міського голови Володимира Кулешова складає 43 тис грн (і ніколи вищою не була). Однак, у зв’язку із зменшенням бюджету на наступний 2024 рік, розмір заробітної плати міського голови становитиме 33 тис 153 грн.

УВАГА! Відключення електроенергії!

УВАГА! Відключення електроенергії!

За повідомленням диспетчера РЕМу, в понеділок, 18 грудня, у зв'язку з плановими роботами з монтажу лінії електромереж буде знеструмлено 4 фідер з 9-00 до 17-00 год. (центр міста та р-н цукрового заводу).

Друзі, нашому гніванчанину Віталію Білецькому потрібна наша з вами допомога

Друзі, нашому гніванчанину Віталію Білецькому потрібна наша з вами допомога

З травня 2022 року хлопець несе службу у складі 15- го мобільно-штурмового загону "Сталевий кордон". Для виконання надскладних завдань його підрозділу вкрай необхідний автомобіль. Вартість автівки становить   грн. Звертаємося до усіх небайдужих з проханням долучитися до збору, адже будь-яка сума є важливою та значимою. Розуміємо, що усі виснажені морально і фінансово, але якщо кожен з нас перестане підтримувати нашу армію, то армія може втратити спроможність захищати нас. Картка ПриватБанк - 4731219650277308 Білецький В.О. Посилання на банку в Монобанк  https://send.monobank.ua/jar/9JMNKynDu7 Номер картки банки 5375 4112 1082 5381 Разом - ми сила!

Корисні посилання