В Україні розроблять правопис кримськотатарської мови на основі латиниці

З метою підсилення авторитету та популяризації кримськотатарської мови в Україні та світі в нашій державі планують розробити офіційний правопис кримськотатарської мови на основі латинського алфавіту. Рішення ухвалили під час першого засідання Національної комісії з питань кримськотатарської мови, яка впродовж наступних 10 років займатиметься її збереженням та розвитком.

На роботу в КЗ "Гніванський центр соціальних послуг «Джерело» потрібен фахівець із соціальної роботи та психолог!

Кваліфікаційні вимоги до фахівця із соціальної роботи: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, за спеціальностями: "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка", "Психологія", "Соціологія", або за іншими напрямами гуманітарної підготовки без вимог до стажу роботи, вільне володіння ПК та оргтехнікою. Завдання та обов'язки

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

 Відповідно до статті 252 Сімейного кодексу України патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Корисні посилання