«Лицарі Колумба» забезпечили продуктовими наборами одиноких осіб Гніванської громади

Гіванська міська рада висловлює щиру подяку братерській організації чоловіків-католиків «Лицарі Колумба» та особисто Леоніду Тройніцькому за надані продуктові набори для осіб похилого віку та дітей з особливими потребами, які перебувають на обліку та обслуговуванні в КЗ "Гніванський центр надання соціальних послуг "Джерело"

Гніванчанина КОЛОМІЙЦЯ Олександра Петровича посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Гніванчанина КОЛОМІЙЦЯ Олександра Петровича посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Відзнаку отримали батьки Олександра - Тамара Михайлівна і Петро Іванович Коломійці, та дружина Руслана Орел. Їх було запрошено на церемонію нагородження в Київ.

Осіннє небо плаче дощами непоправного горя.. 16 жовтня 2023 року своє життя за рідну Батьківщинку віддав гніванчанин – Владислав Ліпніцький! Хлопцю не було й 22 років.

Народився Владислав Павлович 10 листопада 2001 року в Гнівані, навчався місцевій загальноосвітній школі №2. Після школи здобув спеціальність зварювальника в Гніванському професійному ліцеї.

На сесії міської ради виділили 3 мільйони гривень на підтримку ЗСУ.

Вчора відбулася чергова сесія Гніванської міської ради. Загалом ухвалено 56 рішень. Найважливіше з них - підтримка Збройних Сил України. Розглянули результати ревізії бюджету Гніванської міської ради та її виконавчих органів.

Гніванські та селищенські котики 35-ї окремої бригади морської піхоти дуже потребуть нашої допомоги.

З першого дня війни вони добровільно пішли захищати нашу Україну від ворога. За увесь цей час брали участь в найскладніших військових операціях, були важко поранені, їх роботу неодноразово відзначав наш Президент, вони воювали біля Херсону, біля Бахмуту та в інших гарячих точках. Зараз наші хлопці та їх бригада збирає кошти на певний вид транспорту ( вказати конкретніше не можемо), який допоможе швидше та безпечніше пересуватися в складних умовах, а також рятувати життя побратимів. Сума збору – велика! Проте в порівнянні із вартістю людських життів, вона абсолютно незначна. Тому давайте підтримаємо наших хлопців, які щодня ризикують власними життями за нас з вами.

Корисні посилання