Професійні вихователі й гідне фінансування: як держава планує розвивати патронат над дитиною і чому це важливо

В Україні функціонує приблизно 700 закладів інституційного догляду, де перебувають понад 90 тисяч дітей. Тоді як патронат над дитиною – це шанс вберегти її від потрапляння у заклад та залишити у біологічній родині. Про те, що передбачає ця комплексна послуга, її значення та де шукати патронатних вихователів говорили під час загальноукраїнського вебінару, який провела міжнародна благодійна організація Партнерство «Кожній дитині» на замовлення Міністерства соціальної політики України. 

До уваги ВПО

В понеділок, 18 березня, з 10:00 год, у залі засідань Гніванської міської ради, РЕЛІГІЙНА МІСІЯ КАРІТАС-СПЕС ВІННИЦЯ реєструватиме ВПО на отримання грошової допомоги! КАТЕГОРІЇ ВПО (довідка ВПО від 24 лютого 2022 року):

Збір на амуніцію для гніванчанина!

Рівно 1 рік тому на фейсбук-сторінці нашої групи ми розповідали вам про 19-річного гніванчанина Володимира Підкапку( Vova Pidkapka), який був солдатом-строковиком , що опинився в пеклі бойових дій і не лише мужньо вистояв, а й отримав нагороду від В.Залужного .

Мікроклімат виробничих приміщень

Мікроклімат виробничих приміщень - це метеорологічні умови внутрішнього середовища цих приміщень, які визначаються спільною дією на організм людини температури, вологості, швидкості руху повітря теплового випромінювання. Відповідно до чинних санітарних норм метеорологічні умови робочої зони визначаються на висоті 2 м над рівнем підлоги.

Корисні посилання