26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Ця пам’ятна дата встановлена у 2020 році Указом Президента України Володимира Зеленського № 58/2020 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, відзначення річниці проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

Вчора зупинилось серце Боцвіна Савелія Терентійовича - останнього ветерана в Гнівані

Вчора зупинилось серце Боцвіна Савелія Терентійовича - останнього ветерана в Гнівані, який в далекому 45 році воював за свою Вітчизну по одну сторону фронту з росіянами. Йому було 97 років.

Депутати Вінницької обласної Ради ухвалили рішення для допомоги армії та підтримки військових

23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, направлених на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових. Так, депутатський корпус ухвалив рішення прийняти з комунальної власності Вінницької міської територіальної громади у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області автомобіль Mercedes Benz Sprinter. Це авто буде використовуватися Вінницьким обласним центром служби крові при заготівлі донорської крові у виїзних умовах для потреб сил безпеки та оборони під час воєнного стану.

Прийди і вшануй пам'ять наших Героїв

КЗ ЦКД "КАЛИНА" Гніванський МБК запрошує на вечір -спомин до річниці повномасштабного вторгнення в Україні, який відбудеться сьогодні, 23 лютого, о 18:00, в м. Гнівань біля Алеї пам'яті.

Корисні посилання