Вітаємо держслужбовців з професійним святом!

Шановні державні службовці! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом - Днем державної служби! Бажаємо вам та вашим родин ам міцного здоров’я, щастя, миру та успіхів у професійній діяльності.

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Щорічно 22 червня в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Дату обрано не просто так: 22 червня 1941 року війська нацистської Німеччини без оголошення війни перейшли кордон Радянського Союзу і почали захоплювати території.

Сьогодні на по вул. Промисловій запрацював кабінет лікаря терапевта.

У даному кабінеті мешканці масиву зможуть отримати медичну допомогу, а також замовити та отримати ліки з аптек м. Гнівані, що буде зручним для осіб, які за станом здоров'я не можуть добратися до центральної частини міста. Раніше на масиві СЗБ була аптека, але через її нерентабельність, підприємець призупинив свою діяльність. Тому, виконуючи прохання жителів, міського голова дав вказівку знайти спосіб доставки ліків на масив. Кабінет буде працювати за відповідним графіком, який ми оприлюднимо згодом.

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 11-00 22 червня 2020 року

Станом на 11.00 годин 22.06.2020 року на території Вінницької області зареєстровано 1660 випадків на COVID-19.Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 27 адміністративних територіях : місто Вінниця - 954,Вінницький район – 123, Жмеринський район – 93, Калинівський район – 88, Хмільницький район - 75, Могилів-Подільський район - 34, Тиврівський район -31, Тростянецький район – 27, Погребищенський та Літинський райони - по 26, Козятинськийрайон – 22, Барський та Липовецький райони – по 21, Крижопільський район – 18, Немирівський район – 16, Гайсинський район - 15, Томашпільський район – 12, Тульчинський район – 9, Іллінецький та Ямпільський райони - по 8, Бершадський район – 7, Муровано-Куриловецький та Чернівецький райони – по 6, Оратівський район - 5, місто Ладижин та Шаргородський район - по 4, Чечельницький район - 1. Станом на 22 червня 2020 року в лабораторіях ОЛЦ досліджено 29426 зразків матеріалу. На даний час у лабораторному центрі є у наявності 103 набори реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

Вітаємо з Днем медика!

Дорогі працівники медичної галузі! Вітаю вас з професійним святом! Сьогодні, як ніколи, весь світ переконався в необхідності вашої роботи! Українська медицина переживає нелегкі часи пов’язані з реорганізацією та реформою.Та успіх у вашій роботі залежить перш за все від вас, від вашої професійності, відданості та наполегливості! Дякую вам за вашу роботу! Бажаю міцного здоров’я та благополуччя! Нехай Господь допомагає та оберігає вас! З повагою Волрлимир Кулешов.

Роботи із дезінфекції продовжуються

Працівники КП "Гніваньводопостач" продовжують роботи з дезінфекції під'їздів багатоповерхівок, дитячих майданчиків, зупинок та місць масового скупчення людей. Дякуємо працівникам комунального підприємства за їхню роботу!

Корисні посилання