Новорічна ялинка у центрі Могилівки

Новорічна ялинка у центрі Могилівки

Вчора, напередодні свята Миколи Чудотворця, в центрі села Могилівки, різнокольоровими вогниками засіяла новорічна ялинка. Мешканці села відзначають, що у цьому році вона гарна, як ніколи. А гарна вона тому, що забезпечили її встановлення гарні люди. Подарував гарну крислату семиметрову лісову красуню рідному селу (таку ж саму селу Демидівка) депутат Гніванської міської ради могилівчанин Сергій Кожуховський, забезпечив доставку її в село депутат цієї ж ради, заступник директора Демидівського гранкарєру, житель села Володимир Прідолоба, він же вирішив питання видділення коштів на придбання ялинкових прикрас та гірлянд, як для Могилівки, так і для Демидівки. Встановлення ялинки, її прикрашання (і взагалі весь процес встановлення) взяла на себе разом зі своїми друзями молода, енергійна, цілеспрямована та така, яка не боїться ніякої роботи) завідувачка будинком культури Ганна Пантя. Прикрашати їй ялику допомагала завідувачка бібліотекою Ніна Бріцова, яка придбала на ринку в місті Вінниці ялинкові прикраси та новорічні гірлянди. На окрему подяку заслуговує родина Наумових (Василь та Наталочка) та Михайло Господарець з Демидівки, які брали участь у встановленні та прикрашанні ялинки від початку і до кінця. Допомагав їм Ігор Окунь.

Навчальний процес у автошколі "АвтоЛюкс"

Навчальний процес у автошколі "АвтоЛюкс"

Навчальний процес у автошколі "АвтоЛюкс", що знаходиться за адресою: м.Гнівань вул.Соборна,98 ( р-н залізничного вокзалу, біля магазину будівельних матеріалів)

Свято Миколайчика прийшло у заклади освіти громади

Свято Миколайчика прийшло у заклади освіти громади

Традиційно Святий Миколайчик прийшов і до наших діток у садочки і школи громади. У кожному закладі відзначали його по-особливому. Були і театралізовані сценки, і пісні, і танці, ну і звичайно ж солодкі подарунки. А ще дітки разом із батьками, працівниками ДНЗ «Сонечко» та небайдужими мешканцями нашого міста подарували радість до Дня Св. Миколая дітям з дитячого будинку «Малютка», передавши їм необхідні речі щоденного вжитку. Давайте будемо робити хороші справи та нести добро, тоді воно повернеться сторицею!

Свято Миколая у ДНЗ №1

Свято Миколая у ДНЗ №1

Дитячий садок №1 також відзначив свято Миколайчика. Чудова святкова атмосфера, пісні та танці, всі залишились задоволені від отриманих емоцій!

Свято Миколая в Демидівській ЗОШ

Свято Миколая в Демидівській ЗОШ

19 грудня учні 1 класу Демидівської ЗОШ зі своєю вчителькою провели свято Миколая. Малята співали, танцювали та показали інсценізацію до казочки "Рукавичка". На завершення свята до дітей прийшов Святий Миколай. Він привітав усіх зі святом та подарував учням солодкі подарунки!

Акція «Чужих дітей не буває»

Акція «Чужих дітей не буває»

Найдорожчий скарб у кожного народу – його діти. Те, якими вони виростуть, у що віритимуть, залежить від нас сьогодні. Колектив Гніванського ДНЗ «Сонечко» щиро дякує батькам, усім небайдужим людям, а також сім’ї Панасюк та сім’ї Гарматовських за те, що приєдналися до акції «Чужих дітей не буває» . Ваша людяність, щире серце, розуміння проблем вселяє віру у завтрашній день…» Ми дуже вдячні за турботу та душевне тепло подароване дітям - сиротам...  А також щира подяка Ребедюк О.М., Колкевичу В.О. та юним артистам - дівчаткам Центру позашкільної освіти «Промінь» за подароване сьогодні свято дітям у садочку.

Чергове засідання виконкому міської ради

Чергове засідання виконкому міської ради

19 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено 19 питань, найважливіші з яких:  - «Про  проект  програми   соціально -економічного розвитку Гніванської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»;

Корисні посилання