Перетвори свою лють на зброю!

Якщо маєте бажання служити в поліції, Ви вмотивовані, вольові та готові бути в команді ОШБ НП «Лють», звертайтеся за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 4.

У Гніванської громади з’явилось нове місто-побратим у Європі

13 вересня в Італії було підписано угоду про встановлення побратимства між містами Колоньо-аль Серіо (Cologno al Serio) і Гніванню (Hnivan). Колоньо-аль Серіо знаходиться неподалік Мілану. Тут проживає 11 тисяч жителів. Площа 17 км². Робота над документами для підписання договору між цим італійським містом та нашою Гніванню тривала близько року.

У Міноборони презентували соціальний проєкт "Родинам захисників"

Соціальний проєкт "Родинам захисників" покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.

ПРАВО ДИТИНИ НА СІМ’Ю. УСИНОВЛЕННЯ

Усиновлення – пріоритетна форма сімейного влаштування, яка передбачає прийняття усиновлювачем у свою сім'ю дитини на правах дочки чи сина.

В Селищі буде призупинено рух через залізничний переїзд

За повідомленням АТ «Укрзалізниця», в зв’язку з виконанням середнього ремонту непарної колії перегону Тюшки-Гнівань, з 8 години 15.09.2023 року до 18 години 16.09.2023 року буде припинено рух автомобільного транспорту через залізничний переїзд 1092 км (1091+893 м), автодорога С-02-22-11 Селище-Яришівка).

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує результати конкурсу на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» - 2023.

Захід ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Європейської культурної асамблеї, Національної спілки письменників України, Київської міської державної адміністрації.

Корисні посилання