Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» 2023 в Україні

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

УВАГА! ЗБІР НА ОПЕРАЦІЮ ДЛЯ ГНІВАНЧАНИНА!

Останнім часом ми оголошуємо збори коштів для військових, але сьогодні наш пост стосуватиметься життя та здоров’я 21-річного гніванчанина Богдана Побережника, якому дуже необхідна наша з вами допомога.  Зі слів матері, хлопчик народився з недостатністю аортального клапана. Це кардіологічне захворювання, яке характеризується, як неповне змикання клапанних стулок при серцебитті, через що відбувається зворотний кровотік з аорти в лівий шлуночок. В результаті, перед отриманням чергової порції крові, він не спустошується, а серцевий м'яз змушений працювати інтенсивніше, щоб відкачати кров. 

УВАГА! ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР ДЛЯ ГНІВАНЧАНИНА!

Для виконання надскладних завдань на одному з напрямків, де зараз ведеться контрнаступ, нашому гніванчанину Максиму Дунаєвському, який несе службу у складі 241 бригади вкрай необхідна снайперська гвинтівка "Зброяр Z-10" (шифр у ЗСУ — UAR-10) — самозарядна (напівавтоматична) гвинтівка з поворотним затвором та автоматикою на основі відведення порохових газів виробництва ТОВ «Зброяр».

Корисні посилання