Вулицю Перемоги готують до асфальтування

Вулицю Перемоги готують до асфальтування

Вже завтра розпочнеться асфальтування частини вулиці Перемоги, що з'єднує дві вулиці Соборну та вул. Миру. Наразі проведено грейдерування та підсипку щебенем.

В Грижинцях святкували  Івана Купала

В Грижинцях святкували Івана Купала

7-го липня в селі Грижинці відбулося святкування Івана Купала. Дане свято організоване сільським будинком культури на чолі з директором Лілією Помикаловою, за підтримки Гніванської міської ради.Свято пройшло за всіма традиціями – з вогнищем, вінками, піснями і танцями.Місцеві артисти смішними виставами, піснями, майстеркласами та різними конкурсами розважали всіх присутніх. За традицією свято закінчилося запалюванням Купальского вогнища.

Мешканці вул. Козацької готуються до асфальтування.

Мешканці вул. Козацької готуються до асфальтування.

Ось уже  кілька днів мешканці вул. Козацької (Пархоменка) продовжують роботи з підготовки вулиці до асфальтування, яке вже скоро планує розпочати Гніванська міська рада.  Наразі   мешканці вулиці біля своїх будинків копають колодці, які у разі пориву води дадуть змогу швидко усунути проблему, при цьому не відключаючи від водопостачаання інших мешканців. Але не обходиться і без прикрощів. Деякі громадяни під час копання колодця пошкоджують труби, ремонт яких коштує не дешево. 

І знову про благоустрій

І знову про благоустрій

На території  міста діють правила благоустрою. Згідно цих правил, кожен житель повинен утримувати в належному стані прибудинкову  територію.

У Гніванських школах пройшли випускні вечори

У Гніванських школах пройшли випускні вечори

Нещодавно в місті відбулось хвилююче прощання зі школою – випускні вечори для учнів 11-их класів. Цього дня випускники отримали документ про здобуття середньої освіти. Із одинадцятих класів міста випущено  60 учнів. У кожній школі відбулися святкові вечори.

Викликати поліцію з мобільного можна з усіх куточків Вінницької області за номер 102!

Викликати поліцію з мобільного можна з усіх куточків Вінницької області за номер 102!

Шановні мешканці! Якщо Ви потребуєте допомоги поліції, не обов’язково викликати дільничного офіцера чи шукати стаціонарний телефон. Зателефонувавши за номером 102 з мобільного телефону будь-якого оператору мобільного зв’язку, Ви отримаєте допомогу поліції. Лінія працю у цілодобовому режимі.

Міська рада знову  виграла грантові кошти

Міська рада знову виграла грантові кошти

Гніванська міська рада за останні роки активно бере участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах щодо розвитку територіальної громади, в рамках яких реалізувала 13 проектів, спрямованих на покращення благоустрою міста, розвиток спортивної інфраструктури, підтримку освіти, покращення умов проживання, проведення відпочинку та дозвілля мешканцями міста тощо.

Корисні посилання