Мешканці багатоквартирних будинків вдячні  за освітлення прибудинкових територій

Мешканці багатоквартирних будинків вдячні за освітлення прибудинкових територій

Ще чотири роки тому вирішення проблеми зовнішнього освітлення в нашому місті було майже утопією, - розповідає секретар міської ради Андрій Висідалко. – Жодна з вулиць, окрім центральної, а їх у нас майже півтори сотні, не мала мереж зовнішнього освітлення згідно норм приєднання.

Запрошуємо на свято!

Запрошуємо на свято!

17 вересня 2017 року місто Гнівань відзначає 388-му річницю   з дня заснування. Під час святкування Дня міста відбудуться: урочиста частина, виступи місцевих та запрошених артистів, функціонуватимуть атракціони, виставки, майстер-класи та ін. Програма святкових заходів, які проходитимуть в місцевому сквері, буде оприлюднена згодом. Запрошуємо жителів та      гостей  міста взяти активну участь у святкуванні.

На передовій відносна тиша, але трапляються обстріли

На передовій відносна тиша, але трапляються обстріли

Днями в міську раду завітав гніванчанин - старший солдат командир відділення гранатометного взводу 9-го батальону ЗСУ Юрій Кабаков, який на даний час проходить службу на передовій в зоні АТО. В короткій зустрічі з міським головою та головою ГО «Гніванчани» Юрій розповів про ситуацію в зоні антитерористичної операції.

Володимир Кулешов привітав бійців в зоні АТО

Володимир Кулешов привітав бійців в зоні АТО

Святкові ти вихідні дні з нагоди Дня Незалежності Володимир Кулешов разом зі своїми колегами, мерами міст України, провів в зоні АТО, відвідавши та підтримавши бійців бойових підрозділів, які захищають нашу країну від російської агресії. Бійці українських збройних сил тепло зустріли гостей, пригостили солдатською кашею та надали ліжка в солдатських спальнях.

У жовтні гніванчан знову чекають вибори

У жовтні гніванчан знову чекають вибори

Розглянувши звернення Вінницької обласної державної адміністрації щодо прийняття Центральною виборчою комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад (ОТГ), ЦВК призначила вибори на 29 жовтня  2017 року, а також оголосила початок виборчого процесу з 9 вересня 2017 року. У Вінницькій області такі вибори відбудуться в 9-ти об’єднаних територіальних громадах, у тому числі  і  у  нас.  Нагадаємо, що до складу Гніванської територіальної громади при об'єднанні увійдуть   села Демидівка, Могилівка, Грижинці та місто Гнівань.

УВАГА!!! Планове відключення електроенергії.

УВАГА!!! Планове відключення електроенергії.

СО "Тиврівські електричні мережі" повідомляють, що 31 серпня буде проводитись планова розчистка траси в м. Гнівань. З 9-00 - 17-00 год. вул. Соборна та вул. Коцюбинського будуть знеструмлені.

І знову про сміття

І знову про сміття

Вчора по вул. Соборній, 56 (біля бібліотек) відбулися збори, щодо погодження місць розташування контейнерних майданчиків. Де встановити дані майданчики люди не визначилися та компромісу не знайшли. Тому, майданчики будуть встановлені на прохання людей в інших мікрорайонах міста. Вартість одного сміттєзбірного майданчика разом з контейнерами складає 70 тис.грн.

Корисні посилання