Реконструкція  фасадів  бібліотек

Реконструкція фасадів бібліотек

Розпочато роботу з оздоблення приміщення бібліотек згідно проекту «Капітальний ремонт фасадів приміщення бібліотеки № 1 (для дорослих) та № 2 (для дітей)».  Для покращення естетичного вигляду майбутньої площі імені Т.Г. Шевченка міською радою заплановано встановлення склопакетів вікон, дверей, влаштування козирків та пандусів.

Від початку року у місті покладено 7 тис.м?  асфальту

Від початку року у місті покладено 7 тис.м? асфальту

Згідно плану капітального ремонту та реконструкції доріг у місті Гнівані в першу чергу проводяться роботи з асфальтування вулиць, які мають важливе стратегічне значення, тобто,  ведуть до шкіл, садочків, великих підприємств та інших стратегічно важливих об’єктів.

На стражі правопорядку

На стражі правопорядку

Василик Володимир Вікторович - начальник Гніванського міського відділення поліції. Народився 29.12.1980 р. у м. Вінниця.  У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, а в 2010 році - Академію управління МВС. В 2014 році захистив кандидатську дисертацію та здобув науковий ступінь «Кандидат педагогічних наук». З 2002 по 2016 рік працював на посаді оперуповноваженого відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю та згодом очолював даний підрозділ. В червні 2016 року був призначений на посаду начальника Гніванського відділення поліції Жмеринського ВП ГУ НП у Вінницькій області.

Громадянин США з великим українським серцем і любов’ю до рідного міста

Громадянин США з великим українським серцем і любов’ю до рідного міста

Анатолій Кучер днями відсвяткував день народження. Нашому земляку виповнився 51 рік. Протягом останніх років Анатолій, проживаючи в США, є членом громадської організації «Гніванчани» та активно допомагає вирішувати нагальні проблеми нашого міста.

Міжнародна конференція

Міжнародна конференція

19 червня відбулася міжнародна конференція "Угода мерів та енергоефективність будівель: вчора, сьогодні, завтра", у якій взяли участь близько 300 представників з понад 100 українських міст.  

Підписано партнерську угоду про співпрацю

Підписано партнерську угоду про співпрацю

   Як раніше повідомлялося, міська рада активно проводить роботу в пошуку міжнародних партнерів. І результатом цієї діяльності стало спілкування з Польськими партнерами, яке призвело до підписання Угоди про співпрацю.

«Перший крок від созалежності»

«Перший крок від созалежності»

15 липня в читальному залі гніванської міської бібліотеки №3 був проведений тренінг «Перший крок від созалежності», організатором якого була гніванський психолог-консультант Ольга Басіста та співорганізатором –завідувач бібліотеки Наталія Вітряк.Щоб знати , як лікувати хворобу , перш за все потрібно встановити діагноз.То що ж таке созалежність? Схильні ви до неї чи ні? Що робити і до кого звертатися, якщо не можете впоратися самостійно? На ці питання дали відповідь Олег Василенко- експерт по питаннях залежності та созалежності , співробітник Міжнародної Антинаркотичної Асоціації та Олексій Савелюк представник Міжнародної антинаркотичної Асоціації. Созалежність це хвороба первинна, прогресуюча, хронічна, рецидивна і смертельна. Вона має свої стадії і потребує лікування або ж допомоги спеціалістів. Ось про те де і як отримати кваліфіковану допомогу розповідали вінницькі спеціалісти. Також на тренінгу розглядалися питання про деструктивні ролі в родині і, що з ними робити , чому залежний знову і знову йде вживати, розповідалось про неправильну поведінку членів сім’ї в якій проживає залежний. Зустріч пройшла цікаво та змістовно, після тренінгу користувачі бібліотеки мали змогу отримати безкоштовно консультації спеціалістів в приватному порядку. Першим кроком до одужання , стверджує Олег, є усвідомлення того, що проблема ця є, її не потрібно боятися або ж соромитися, і вона з допомогою спеціалістів – вирішувана. Завідувач бібліотеки висловлює щиру подяку Олегу Василенко, Олексію Савелюку та Ользі Басістій за щирість, відкритість професіоналізм та бажання допомогти людям, що попали у важку життєву ситуацію. Здоров’я Вам та наснаги у Вашій нелегкій праці.  

Корисні посилання