5 років тому, захищаючи Україну від російсько-терористичних військ, загинув наш земляк Олександр Вапняр

Сьогодні вшанувати його пам'ять прийшли батьки героя, учні та педагоги ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. - гімназія №2»», представники міської ради та депутати. Поклали квіти до могили та хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх героїв, які віддали своє життя за Україну. Схиляємо голови перед усіма захисниками, завдяки яким ми живемо спокійним, мирним життям. Низький уклін і вічна пам’ять!

Святкуємо День міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 19 вересня онлайн і традиційно на велосипедах!

Шановні мешканців та гості Гніванської ОТГ, на жаль, карантинні умови вносять свої корективи і обмеження у відзначення Дня міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 2020. Однак,  це свято скасувати неможливо і ми запрошуємо усіх приєднатися до заходів 19 вересня, але у особливому форматі:

До уваги мешканців громади!

28.09.2020 р. в приміщенні Гніванської міської ради відбудеться навчання з електробезпеки, охорони праці, перевірки знань ПБСГ (правила безпеки систем газопостачання) для відповідальних осіб за безпеку експлуатації газових приладів з видачею посвідчень. Вартість навчання - 200 грн. Іспит буде складатися 29.09.2020 р. Заявки приймаються в Гніванській міській раді у ЦНАПі до 23.09.2020 р. Заявка має містити такі відомості: ПІБ, назва установи, посада, вид навчання, контактний номер телефону.

Новий антирекорд захворюваності на COVID-19 - 3 584 нові випадки

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 3 584 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 - це антирекорд кількості нових хворих за добу. 17 вересня (станом на 9:00) в Україні -,166 244 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, із них 3 400 летальних, 73 913 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 3 584 нові випадки. Загалом проведено 1 955 211 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 1 589 пацієнтів.

Вітаємо рятувальників із професійним святом!

17 вересня — саме час подякувати за відвагу і сміливість всім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятувальника України. День рятувальника святкують працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які брали участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та захищали життя і здоров'я людей. Вони мужньо борються з вогнем і стихією, рятуючи інших і жертвуючи своїм життям!

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Інформуємо про проведення щорічного 14-го Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційних робіт молодих істориків), метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Вінничани, які не сплатять борги за газ до 1 жовтня, можуть втратити субсидію

З наближенням холодів тема оформлення субсидій на комунальні послуги для вразливих верств населення стає все більш актуальною.ТОВ «Вінницягаз Збут» нагадує, що згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій, у випадку наявної простроченої понад три місяці заборгованості за спожитий газ, загальна сума якої перевищує 340 грн, – житлова субсидія на наступний сезон призначатися не буде.

Корисні посилання