Дотримуйтесь правил користування газом та поводження з газовими приладами

Напередодні опалювального сезону компанія «Вінницягаз» звертається до усіх споживачів природного газу із проханням пам’ятати та дотримуватися простих правил безпеки під час використання газу у побуті.

До уваги мешканців Гніванської об’єднаної територіальної громади!

23 вересня 2020 року об 11 год. керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко проведе виїзний прийом громадян у приміщенні Гніванського відділення поліції за адресою: м. Гнівань, вул. Вінницьке шосе, 3. Попередній запис здійснюється в Гніванському відділенні поліції за телефоном (04355) 3-30-91.

19 вересня гніванчани відсвяткували День міста та відкриття Тижня сталої енергії 2020

19 вересня гніванчани відсвяткували 391-річницю з дня заснування міста Гнівань. Цьогоріч свято Дня міста втретє відбулося разом із відкриттям Тижня сталої енергії 2020, який проходитиме 19-25 вересня.

Спортивні баталії до Дня міста Гнівань

В рамках святкування Дня міста Гнівань 2020 було проведено спортивні турніри з міні-футболу, волейболу і баскетболу, в яких взяли участь команди з м. Гнівань та с. Могилівка.

В Україні зафіксовано 3 228 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 3 228 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 18 вересня (станом на 9:00) в Україні 169 472 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, із них 3 468 летальних, 75 486 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 3 228 нових випадків. Загалом проведено 1 985 802 тестування методом ПЛР. За добу одужало 1 573 пацієнти.

У Гнівані привітали рятувальників із професійним святом

17 вересня в Україні відзначають День рятувальника. З нагоди професійного свята міський голова, заступниця та голова ГО «Гніванчани» привітали особовий склад ДПРЧ-6 м. Гнівань, вручивши подарунковий сертифікат на отримання холодильника. Володимир Кулешов побажав усім життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, сімейного затишку та достатку. А також подякував рятувальникам за щоденну працю та готовність у будь-яку хвилину, не вагаючись, ризикуючи власним життям, прийти на допомогу тим, хто її потребує. Зі святом!

Турнір з волейболу до Дня міста

Запрошуємо вболівальників 19 вересня підтримати учасників змагань з волейболу та насолодитись цікавими протистояннями між командами: ВК "Гнівань-ветерани", ВК "Гнівань", ВК "Гнівань-молодь", ВК "Могилівка".

Спільними зусиллями зроблено ще одну гарну справу на масиві Терешкової в м. Гнівані.

Громадську криницю між будинками №13 та №7 почищено, обладнано електронасосом, автоматичним освітленням та зроблено накриття. До справи долучилися: депутати міської ради Олег Кудирко та Андрій Висідалко, електрик комунального підприємства Віталій Трач, приватний підприємець Віталій Філіпенко. Велика подяка керівництву та працівникам КП "Гніваньводопостач", працівникам ВАТ "Гніванський кар'єр", а саме: енергетику гірничого цеху Олександру Шестакову та електрику Сергію Мельнику завиконання робіт по проведенню електролінії, а також усім тим, хто долучився до робіт!

Корисні посилання