Добрі справи меценатів

Вчора разом із членами ГО "Гніванчани" Анатолієм Кучером та Анатолієм Дроздом зробили огляд медичних закладів нашої ОТГ. Не дивячись на те, що Анатолій Кучер вже багато років проживає в США, він завжди переймається розвитком медицини у Гніванській громаді.

Гніванська міська лікарня отримала УЗД

Актуальною проблемою для гніванчан було проходження обстеження на апараті УЗД. Найближчим часом гніванчани зможуть пройти дане обстеження в міській поліклініці. Черговий меценатський подарунок для Гніванської ОТГ зробив наш земляк, член ГО «Гніванчани» Анатолій Кучер.

З Днем дошкілля!

Бути вихователем – це справжнє покликання. І нехай ваша робота зовсім не легка, але ви її виконуєте на "відмінно". У ваше професійне свято хочеться подякувати вам за теплоту, турботу та увагу до наших дітей. Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, добробуту, терпіння, успіхів, щастя і радості.

Дотримуйтесь правил користування газом та поводження з газовими приладами

Напередодні опалювального сезону компанія «Вінницягаз» звертається до усіх споживачів природного газу із проханням пам’ятати та дотримуватися простих правил безпеки під час використання газу у побуті.

До уваги мешканців Гніванської об’єднаної територіальної громади!

23 вересня 2020 року об 11 год. керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко проведе виїзний прийом громадян у приміщенні Гніванського відділення поліції за адресою: м. Гнівань, вул. Вінницьке шосе, 3. Попередній запис здійснюється в Гніванському відділенні поліції за телефоном (04355) 3-30-91.

19 вересня гніванчани відсвяткували День міста та відкриття Тижня сталої енергії 2020

19 вересня гніванчани відсвяткували 391-річницю з дня заснування міста Гнівань. Цьогоріч свято Дня міста втретє відбулося разом із відкриттям Тижня сталої енергії 2020, який проходитиме 19-25 вересня.

Спортивні баталії до Дня міста Гнівань

В рамках святкування Дня міста Гнівань 2020 було проведено спортивні турніри з міні-футболу, волейболу і баскетболу, в яких взяли участь команди з м. Гнівань та с. Могилівка.

В Україні зафіксовано 3 228 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 3 228 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 18 вересня (станом на 9:00) в Україні 169 472 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, із них 3 468 летальних, 75 486 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 3 228 нових випадків. Загалом проведено 1 985 802 тестування методом ПЛР. За добу одужало 1 573 пацієнти.

Корисні посилання