Шановні мешканці Гніванської ОТГ!

У зв’язку із великою кількістю захворювання на COVID-19, просимо вас вирішувати питання, які не потребують відвідування ЦНАПу (прозорого офісу) у телефонному режимі, щоб не наражати себе та своїх рідних на небезпеку. Дякуємо за розуміння! Телефон ЦНАП: (04355) 3-30-68; +380966024213

У Гнівані встановлено обмежувачі швидкості

Для безпеки громадян на вулицях Перемоги, Піддубного, Ярошинського та Вапняра встановлено обмежувачі швидкості.Наразі закуплено ще деклька обмежувачів, які будуть встановлені на комунальних вулицях міста.

Біля ЗОШ №1 реконструюють міні-футбольне поле

Відповідно до програми "Громадський бюджет" підходять до завершення роботи із реконструкції міні-футбольного поля біля ЗОШ №1. Наразі встановлено додаткову огорожу, відновлено основу поля та влаштовано нове штучне покриття.

Про субсидію

У зв’язку з наближенням осінньо-зимового періоду 2020/21 року та з метою забезпечення його сталого проходження, Міністерство соціальної політики України на виконання пункту 13 протоколу № 5 засідання Антикризового енергетичного штабу, що відбулося 18.09.2020 під головуванням Прем’єр-міністра України Шмигаля Д. А., щодо вжиття заходів для розв’язання проблеми збільшення заборгованості населення з оплати комунальних послуг, звертає увагу на наступне.

У Гнівані розпочали термомодернізацію дитячих садків у рамках найбільшого проєкту ЄС в області

У м. Гнівань розпочалися активні будівельні роботи із термомодернізації 2-х дошкільних навчальних закладів. Це перші із усіх 4-х дитячих садків, які планується термомодернізувати за європейськими стандартами у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».  

Роботи по термомодернізації ДНЗ тривають

Наразі проводяться роботи з підготовки стін до утеплення та заміна даху в ДНЗ №3. Дана реконструкція в дитячому садочку відбувається відповідно до виграного міською радою Європейського проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

У Гнівані реалізовується єдиний в Україні проект електропостачання за європейськими стандартами

Вже майже два роки АТ «Вінницяобленерго» реалізовує у м.Гнівань перший в Україні пілотний проєкт із модернізації електромереж Гніванського енерговузла. На даний час це єдиний в Україні проєкт, який системно реалізується та реально підвищує енергоефективність роботи електромереж і покращує послугу з розподілу електроенергії для наших споживачів. Після завершення реконструкції буде зроблена повна автоматизація транспортування електроенергії високої якості. Гніванчани знають і нерідко зверталися із критикою про скачки напруги в мережі, що нерідко виводить із ладу побутові прилади. З втіленням в життя даного проєкту ця проблема зникне. Близько 250-ти споживачів вже отримують електроенергію по новій електромережі, адже поруч із реконструкцією підстанції «Гнівань» в минулому році прокладено ще й кабельні мережі 20кВ та встановлено одну нову підстанцію класом напруги 20/0.4 кВ. Загалом на сьогодні в термомодернізацію Гніванського енерговузла вкладено 110 млн грн.

Корисні посилання