З Днем бібліотек!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом - Днем бібліотек! У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.

КАНДИДАТИ НА ПОСАДУ ГНІВАНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Гніванська міська виборча комісія надала інформацію щодо кандидатів на посаду Гніванського міського голови. Отже, Гніванською міською ТВК зареєстровано 6 кандидатів на посаду міського голови. Два претенденти балотуються як самовисуванці (частина перша, шоста ст. 221 ВКУ), інші – висунуті партійними організаціями ( перша, друга, п’ята, шоста частини ст. 217, ст. 218, ст.221 ВКУ). Серед кандидатів на посаду міського голови 5 чоловіків та одна жінка.

УВАГА! ВАКАНСІЯ!

Гніванська міська лікарня запрошує на роботу кваліфікованого лікаря з ультразвукової діагностики (УЗД) для проведення кваліфікованого ультразвукового дослідження пацієнтів. За більш детальною інформацією звертайтеся до адміністрації лікарні.

Пакунок малюка

Шановні матусі Гніванської ОТГ! Проєкт «Пакунок малюка» почав реалізовуватися, і ми вже маємо перший в м.Гнівані магазин,а саме - магазин "КіндерЛенд", який долучився до державного проєкту "Пакунок малюка". В даному магазині ви можете придбати все необхідне для своєї малечі.

Добрі справи меценатів

Вчора разом із членами ГО "Гніванчани" Анатолієм Кучером та Анатолієм Дроздом зробили огляд медичних закладів нашої ОТГ. Не дивячись на те, що Анатолій Кучер вже багато років проживає в США, він завжди переймається розвитком медицини у Гніванській громаді.

Гніванська міська лікарня отримала УЗД

Актуальною проблемою для гніванчан було проходження обстеження на апараті УЗД. Найближчим часом гніванчани зможуть пройти дане обстеження в міській поліклініці. Черговий меценатський подарунок для Гніванської ОТГ зробив наш земляк, член ГО «Гніванчани» Анатолій Кучер.

З Днем дошкілля!

Бути вихователем – це справжнє покликання. І нехай ваша робота зовсім не легка, але ви її виконуєте на "відмінно". У ваше професійне свято хочеться подякувати вам за теплоту, турботу та увагу до наших дітей. Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, добробуту, терпіння, успіхів, щастя і радості.

Корисні посилання