Роз’яснення щодо передвиборної агітації

Роз’яснення щодо передвиборної агітації

Відповідно до частини першої статті 51, передвиборча агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати чи не голосувати за певного кандидата, партію (організацію партії). Передвиборча агітація може здійснюватися у будь-якій формі та будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України.

Прогноз погоди на 16-19 вересня 2020 року

Прогноз погоди на 16-19 вересня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині очікується 16-17 вересня мінлива хмарність, 16.09 без опадів, 17.09 вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний, з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-11°, вдень 25-30°.

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день демократії

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день демократії

Демократія є фундаментом для побудови принципів всіх провідних держав, співтовариств, союзів і федерацій, а також лежить в основі Організації Об’єднаних Націй. Механізми демократії засновані на вільному волевиявленні народу, неухильному дотриманні прав і свобод людини, а також тісно пов’язані із забезпеченням правопорядку та стабільності.

Учні Гніванської ОТГ отримали новий шкільний автобус

Учні Гніванської ОТГ отримали новий шкільний автобус

Сьогодні Гніванська ОТГ отримала новий комфортний шкільний автобус. Його придбано за державною програмою "Шкільний автобус" на умовах співфінансування за кошти обласного та міського бюджетів. Вартість спеціалізованого шкільного автобуса становить 1 851 856 грн. З них: кошти державної освітньої субвенції – 1 031 856 грн, кошти міського бюджету – 820 000 грн.

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

Всім відомо, що незабаром відбудуться вибори депутатів Гніванської міської ради та міського голови. Проте, на сьогоднішній день реєстрація кандидатів в депутати чи на посаду міського голови ще не розпочата, тому будь-які форми агітації є порушенням Виборчого Кодексу. Якщо Вам відомі факти незаконного проведення передвиборчої агітації чи інші порушення Виборчого Кодексу України просимо звертатися до правоохоронних органів (068-985-50-31) або до виборчої комісії (тел. 098-857-04-57).

Все найкраще -дітям!

Все найкраще -дітям!

     Важливу роль у вихованні дітей відіграють заклади позашкільної освіти. У Гніванській ОТГ функціонує їх два: Дитяча музична школа (ДМШ) та КЗ «Простір». У цих закладах навчаються талановиті діти, працюють професійні викладачі. Щороку в скарбницю здобутків нашої громади ці колективи вносять свої перемоги. Щоб більше залучити дітей до позашкільного виховання потрібно зробити їм комфортні умови.

«Гніванський СЗБ» увійшов у шістку по Україні та на першій позиції в області по обороту коштів

«Гніванський СЗБ» увійшов у шістку по Україні та на першій позиції в області по обороту коштів

Не дивлячись на те, що через відсутність обігових коштів підприємство у 2019 році вимушено «простояло» 122 дні, 128 днів відпрацювало лише в одну зміну, колективу вдалося отримати вагомі здобутки. Завод входить в перелік кращих підприємств у своєму виді діяльності за результатами незалежного рейтингового аналізу роботи серед 329 783 суб’єктів господарювання, проведеного в 2019 році. Згідно національного бізнес-рейтингу завод посідає 6 місце («золото») серед суб’єктів господарювання України за показником «Коефіцієнт оборотності грошових коштів» та І місце («золото») серед суб’єктів господарювання Вінницької області за показником «Активи».

Прогноз погоди на 12-15 вересня 2020 року

Прогноз погоди на 12-15 вересня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині очікується 12-13 вересня невелика хмарність, без опадів. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура: 12.09 вночі 6-11°, вдень 20-25°, 13.09 вночі 8-13°, вдень 22-27°. За попередніми даними 14-15 вересня: без опадів. Температура вночі 10-15°, вдень 22-27°.

Корисні посилання