УВАГА!!!

УВАГА!!!

Шановні мешканці! Відповідно до укладеного договору із МКП "Вінницязеленбуд", сьогодні спеціалісти підприємства будуть проводити відлов бродячих собак для їх стерилізації та вакцинування.Аби уникнути непорозумінь, просимо власників домашніх тварин проконтролювати перебування собак на території домовлолодінь.

Про громадський туалет в місті

Про громадський туалет в місті

Відсутність громадського туалету в центрі міста є одним із найболючіших питань у громаді. Найближчий до центру туалет, який відчинений цілодобово, знаходиться за приміщенням поліклініки, але це не дуже зручно для мешканців. Також туалети в робочу пору доби працюють в міській раді, відділі ЦНАП та в інших бюджетних закладах. Міська рада шукала місце, де можна збудувати громадський туалет, але оскільки для його розташування потрібне дотримання відповідних вимог законодавства, отримання погоджень і дозволів, такого місця в густо забудованому центрі просто немає. Вирішення цього питання можливе при проведенні будівництва адмінприміщення на території речового ринку (біля магазину АТБ). На сьогодні міською радою вже розроблена проєктно-кошторисна документація майбутнього ринку, в даний проєкт включено і будівництво громадського туалету. Приблизний вигляд майбутнього ринку додаємо

УВАГА! ОБГОВОРЕННЯ!

УВАГА! ОБГОВОРЕННЯ!

Шановні жителі Гніванської ОТГ! Як ви памятаєте, на початку року Гніванська міська рада проводила опитування серед мешканців громади щодо вашого бачення Центрального парку нашого міста (біля поліклініки), який планується реконструювати. Врахувавши думку мешканців, міська рада розробила візуалізацію майбутнього проєкту реконструкції парку. До вашої уваги презентуємо фото та відео проєкту для подальшого обговорення та коригування. Приєднуйтесь до обговорення в мережі Фейсбук, пишіть свої пропозиції. Вашу думка важлива для нас!

В Україні зафіксовано 2106 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

В Україні зафіксовано 2106 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

МОЗ повідомляє: 21 серпня (станом на 9:00) в Україні 100 643 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 2207 летальних, 51 078 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 2106 нових випадків. Загалом проведено 1 378 519 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужало 637 пацієнтів.

Шановні мешканці Гніванської ОТГ!

Шановні мешканці Гніванської ОТГ!

Розпочався сезон збирання урожаю сільськогосподарських культур. Кожен зібравши городину зачищає земельну ділянку від сухих бур’янів, а потім намагається спалити їх. Після таких заходів в населених пунктах виникає задимленість, що негативно впливає на стан здоров’я кожного з нас, в тому числі людей похилого віку та дітей. Просимо поважати один одного!

В Україні зафіксовано 2134 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19

В Україні зафіксовано 2134 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 2134 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд з кількості нових хворих за добу. 20 серпня (станом на 9:00) в Україні 98 537 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2184 летальні, 50 441 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 2134 нові випадки. Загалом проведено 1 356 698 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужали 704 пацієнти.

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 у розрізі районів

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 у розрізі районів

Станом на 11.00 годин 19.08.2020 року на території Вінницької області зареєстровано 5181 підозр на COVID-19. У 3323 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 271 дитини (місто Вінниця -141, Вінницький район - 19, Хмільницький район - 14, Шаргородський район 11, Немирівський район - 9, Козятинський район - 8, Жмеринський, Калинівський та Томашпільський- по 7, Бершадський, Тростянецький райони - по 6, Погребищенський, та Тиврівський райони - по 5, Гайсинський, Крижопільський, Липовецький, Могилів-Подільський райони - по 4, Барський та Літинський райони - по 2, Іллінецький, Муровано-Куриловецький, Тульчинський , Чернівецький , Ямпільський райони та м. Ладижин - по 1 дитині).

Корисні посилання