Свято Миколая в Демидівській ЗОШ

19 грудня учні 1 класу Демидівської ЗОШ зі своєю вчителькою провели свято Миколая. Малята співали, танцювали та показали інсценізацію до казочки "Рукавичка". На завершення свята до дітей прийшов Святий Миколай. Він привітав усіх зі святом та подарував учням солодкі подарунки!

Акція «Чужих дітей не буває»

Найдорожчий скарб у кожного народу – його діти. Те, якими вони виростуть, у що віритимуть, залежить від нас сьогодні. Колектив Гніванського ДНЗ «Сонечко» щиро дякує батькам, усім небайдужим людям, а також сім’ї Панасюк та сім’ї Гарматовських за те, що приєдналися до акції «Чужих дітей не буває» . Ваша людяність, щире серце, розуміння проблем вселяє віру у завтрашній день…» Ми дуже вдячні за турботу та душевне тепло подароване дітям - сиротам...  А також щира подяка Ребедюк О.М., Колкевичу В.О. та юним артистам - дівчаткам Центру позашкільної освіти «Промінь» за подароване сьогодні свято дітям у садочку.

Чергове засідання виконкому міської ради

19 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено 19 питань, найважливіші з яких:  - «Про  проект  програми   соціально -економічного розвитку Гніванської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»;

До уваги батьків дітей з особливими потребами!

Щороку до Новорічних та Різдвяних свят Гніванська міська рада надає новорічні солодкі подарунки дітям з особливими потребами. Шановні батьки, подарунки для своїх дітей ви можете отримати в міській раді.

Вихованців реабілітаціного центру "Джерело" привітали з днем Святого Миколая

Щороку до новорічно-різдвяних свят Гніванська міська рада надає солодкі подарунки дітям з особливими потребами. Сьогодні на День Святого Миколая свої смаколики отримали вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Джерело».

З Днем Святого Миколая!

Щиро вітаємо вас з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду! З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!

До Центру реабілітації «Джерело» завітав Святий Миколай

От і Святий Миколай на порозі з подарунками, новорічними святами та чудовою зимовою погодою! Найулюбленіше свято, на яке чекають дорослі та малі.  До Центру реабілітації «Джерело» Святий Миколай завітав разом з нашими дорогими друзями та волонтерами , учнями 4-Б класу ЗСШ №1 та їх класним керівником Зіняк Тетяною Василівною. Скільки радості завдяки чудовому концерту подарували ці маленькі талановиті артисти! Це була святкова круговерть віршів, танців, пісень, гри на музичних інструментах , ігор та конкурсів. Несказанно потішили вихованців Центру подарунки, які приготували діти індивідуально для кожного з них.   

Чергова група отримала водійські права

Вітаємо чергову групу з успішною здачею іспитів.  Завжди пам'ятайте про правила, адже не даремно Ви пройшли цей нервовий, тернистий шлях. Нехай тільки радість і удача будуть попереду! Ви молодці!

Відбулося засідання бюджетної комісії

У ході підготовки до пленарного засідання 32 сесії Гніванської міської ради 18 грудня відбулося засідання бюджетної комісії. Депутатами було опрацьовано 21 питання, основні з яких:

Корисні посилання