Новорічне свято у стилі 90-х

28 грудня у Могилівській ЗОШ відбулося новорічне свято для старшокласників. Яскраві лосини, стильні зачіски, хіти 90- х, весела атмосфера, жувальна гумка «Love is», тетріс, протерті джинси, сорочки , а також запальні танці та заряд позитивної енергії  панували на святі.

У Могилівській ЗОШ відбулося новорічне свято

Всі ми з нетерпінням чекаємо приходу Нового року. Ялинка, подарунки, святковий настрій, здійснення мрій – із такими словами асоціюється новорічне свято. Кожен з нас хоче, щоб цей Новий рік почався незабутньо, чарівно, неповторно.

ФК "Гнівань" має ще три перемоги!

Завершився футбольний "Новорічний марафон" в Хмельницькому. Наша команда ФК "Гнівань" привезла до рідного міста аж три перемоги! Гра видалась напруженою, цікавою та багатою на емоції. Головне, що діти залишились задоволені! А ми бажаємо нових ПЕРЕМОГ! Ви молодці!

Вихованці реабілітаційного центру "Джерело" готові зустрічати Новий рік

Новий рік - чарівне свято і хочеться, щоб воно запам'яталося надовго і було особливим. А що може бути більш особливим, ніж власноруч виготовлені прикраси на ялинку? Кожна новорічна прикраса - це частинка магії та чарів, в які так хочеться вірити під Новий рік. Керівник гуртка «Флористика та живопис» Заплатинська Н.А. запропонувала  вихованцям реабілітаційного центру "Джерело" відкрити новорічну майстерню по створенню ялинкових іграшок, адже що може бути для дитини цікавіше і корисніше, ніж зроблений своїми руками маленький шедевр - ні на що не схожий, єдиний і неповторний.

У Гніванській ЗОШ №3 відбувся Новорічний марафон

Новорічний марафон у школі №3 цьогоріч розпочався з наймолодших учнів школи 1-го та 2-го класів. Учні під керівництвом класних керівників здивували усіх цікавою змістовною новорічною програмою. А особливо вразило те, що ролі новорічних казкових ведучих виконували батьки, які майстерно з цим впорались.

Фінансовий відділ інформує

 Відповідно до п.7. Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 6 від 12 січня 2011 року та рішення 31 сесії Гніванської міської ради 7 скликання від 29.11.2018 року №725

Футбольний "Новорічний марафон" у Хмельницькому

26-28 грудня у м. Хмельницький відбувся "Новорічний марафон" з футболу. Наша команда ФК "Гнівань" 2009-10 р.н. розпочала з двох поразок. Прикро, але  команда набуватиме досвіду у мініфутбольному турнірі, що теж означає багато для наших футболістів.

Призери спортивних змагань школи №3

Спорт займає не останнє місце в нашій громаді, тому багато призерів спортивних змагань з легкої атлетики та баскетболу. Грамотами були нагороджені учні-призери цих змагань зі школи №3 (м. Гнівань).

Корисні посилання