Гніванський ЦПМСД інформує:

Шановні жителі Гніванської ОТГ! З метою покращення обслуговування жителів нашої громади сімейними лікарями повідомляємо номер телефону медреєстратора для запису на прийом, виклику лікаря додому, для консультації: 3-36-49; 067-42-55-804 Для надання пропозицій та зауважень щодо покращення роботи сімейних лікарів, для вирішення проблемних питань просимо звертатись в кабінет головного лікаря центру - Сташука Миколи Станіславовича. Бажаємо здоров'я!

А Ви вже уклали декларацію з сімейним лікарем?

Шановні жителі Гніванської ОТГ!Адміністрація КНП "Гніванський ЦПМСД" нагадує про необхідність укладання декларації з обраним Вами лікарем! Для цього потрібно звернутись в реєстратуру центру, мати про собі копію паспорта та інд. коду, а для дитини - копію свідоцтва про народження. Нагадуємо,що з 01 липня 2019 р. оплата за надання медичних послуг сімейним лікарем буде здійснюватись за власні кошти пацієнта, який не заключив угоду з своїм лікарем!

Відбулося засідання міського методичного об’єднання

11 січня 2019 р. відділом освіти Гніванської міської ради організовано та проведено засідання міського методичного об’єднання (далі – ММО) вчителів початкової ланки освіти на базі альтернативної СЗШ I-III ст. № 1 імені А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини м. Гнівані.

Команди Гніванської ОТГ взяли участь у спортивних змаганнях з футзалу

 Змагання з футзалу. Сьогодні відбувся чемпіонат Гніванської ОТГ з футзалу. У змаганнях взяли участь 6 команд, які в боротьбі за призові місця показували чудову фізичну форму та майстерність. Дякуємо всім за участь.

У Гнівані виявлено сказ!

Нещодавно на території Гніванської ОТГ виявлено 4 випадки сказу. Зараз по місту працюють ветеринари, які проводять щеплення домашніх тварин (котів,собак). Аби запобігати розповсюдженню вірусу сказу, будь ласка, не відмовляйте у вакцинації домашніх тварин.

"Новорічний марафон" у школі №3

З  26 по 28 грудня 2018 року у школі №3 був проведений «Новорічний марафон». У рамках «Новорічного  марафону»  було проведено низку новорічних свят та постановок: «Новорічний калейдоскоп» (1-2 класи), «Новорічний детектив» (3-4 класи), «Новорічні пригоди» (6-7 класи). Крім того було інсценізовано дві п’єси: «Дванадцять місяців» (5 клас), «Мартин Боруля» (9-11 класи).

Розробляємо Стратегію розвитку громади разом

10 січня в кабінеті міського голови відбулося засідання керівників відділів міської ради та радника із регіонального розвитку Вінницького ЦРМС з приводу розроблення стратегії розвитку Гніванської ОТГ на період 2020 - 2030 років. На перших кроках буде утворена робоча група з активістів громади та проведено опитування мешканців ОТГ. Запрошуємо долучатися до планування розвитку громади! Контактні телефони: 3-33-89 - інформаційний відділ Гніванської міської ради та 067-430-43-24 - Володимир Кулешов.

Корисні посилання