Відбулося засідання бюджетної комісії

У ході підготовки до пленарного засідання 32 сесії Гніванської міської ради 18 грудня відбулося засідання бюджетної комісії. Депутатами було опрацьовано 21 питання, основні з яких:

Гніванська громада долучилася до збору гуманітарної допомоги нашим захисникам!

Щороку Гніванська ОТГ долучається до новорічної акції по збору гуманітарної допомоги бійцям, що знаходяться на передовій в зоні проведення ООС (операції об’єднаних сил). Збір допомоги проводить Вінницька обласна державна адміністрація спільно з громадами Вінниччини.

Юні гніванчани написали листи Захисника України

До  Дня Збройних сил України та з метою популяризації військової служби у Збройних Силах України,  відділом освіти Гніванської ОТГ у всіх закладах освіти було проведено інформаційні кампанії «Дякую Захисникам!».

ФК "Гнівань" прямують підкорювати Львів!

Наша команда ФК "Гнівань" вирушила на футбольний турнір "Christmas Cup-2018" до Львова. На протязі  тижня діти будуть виборювати перемогу для нашої громади! Зі слів наставника команди Олександра Цехмейстра: "У поточному сезоні львівський турнір стане для нас одним з наймасштабніших. Ніколи зірок з неба хапали, але завжди боролись до останнього. Головна мета клубу - виховати якісних виконавців, фізично здорових юнаків та, перш за все, хороших людей. Доволі не давно не займали призових місць, тому мета участі - очевидна. Втім, як би там не було, на першому місці стоїть не результат, а досвід та видовищна гра".

"Я маю право жити на землі, творити, дихати, учитись…"

Традиційно в школі №1 м. Гнівань в рамках місячника морально-правового виховання «Я маю право жити на землі, творити, дихати, учитись…» проходить декада правових знань. Не став винятком і цей рік. Усім запам’яталося відкриття декади правознавства учнями 5-А класу, які в цікавій ігровій формі розповіли історію появи Декларації прав людини, Конвенції прав дитини, ознайомили з основними положеннями цих документів.

У с.Могилівка завершується будівницто станції мобільного зв'зку

Будівництво базової станції мобільного оператора "ВОДАФОН" в селі Могилівка продовжується. Слідом за встановленням на Будинку культури щогли (вежі) "Водафон" розпочато будівництво самої станції з відповідним обладнанням, яке також сьогодні

14 грудня - день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Цього дня в України традиційно відзначається 32- а річниця з Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, серед яких багато ветеранів Афганської війни, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

Корисні посилання