Тиждень точних наук у школі №3

Неодноразово у школах ОТГ проходять предметні Тижні. От цього разу в школі №3 (м. Гнівань) завершено цікавий та змістовний Тиждень точних наук. Вітаємо наших юних фізиків, математиків та інформатиків із здобутими перемогами!!!!

У Гнівані продовжуються енергоаудити у ДНЗ №3 та №4

В рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» у січні 2019 року розпочалися роботи із енергетичного обстеження будівель дошкільних навчальних закладів №3 та №4.

Пам'ятай про Крути!

     25 січня у школі с.Грижинці відбулася тематична лінійка, присвячена пам’яті героїв Крут. Захід був присвячений цвіту нашого народу, його славним синам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас – життя в боротьбі за волю і кращу долю України.

"Соборна мати Україна одна для всіх, як оберіг"

День Соборності відзначається в Україні щороку 22 січня. З метою поглиблення знань учнів про історію виникнення Дня Соборності України, з метою виховання в учнів любові до Батьківщини, поваги до героїчного минулого свого народу, виховання свідомого громадянина, який братиме активну участь у формуванні майбутнього своєї держави, у Могилівській школі було проведено виховний захід на тему: "Соборна мати Україна одна для всіх, як оберіг".

Свято Єдності українського народу в школі №2

З метою відзначення сотої річниці Соборності України, забезпечення національної єдності та громадянської злагоди, в актовій залі навчально-виховного комплексу №2 для учнів 8-10 класів відбувся захід, який не залишив нікого байдужим до долі рідної України. 

"Соборна мати Україна..."

У всіх навчальних закладах нашої ОТГ відбулися заходи, приурочені Дню Соборності України. У школі №3, наприклад, вчора було проведено: лінійку на тему "Соборна мати Україна..."; інформаційну годину "22 січня в історії України", виставку літератури та фотовиставку "Шлях до Соборності". Інформативним та цікавим для учнів був даний захід, на якому згадали минуле й теперішнє, довгий шлях до об'єднання українського народу.

День Соборності України у реабілітаційному центрі "Джерело"

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності. З метою формування національної свідомості вихованців, та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в центрі реабілітації "Джерело" педагогами проведено ряд заходів, які спрямовані на виховання у молоді патріотизму, поваги до минулого українського народу.

У школах ОТГ відбулися заходи, приурочені до Дня Соборності України

Сьогодні, 22 січня 2019 року, відзначаємо 100-річчя з Дня Соборності України. Тематичні заходи відбулися в навчальних закладах громади. Урочистий захід у вигляді ток-шоу відбувся в Альтернативній школі №1 ім. А.С. Макаренка. Учні та вчителі школи підготували ток-шоу, на якому згадали наше минуле, минуле наших пращурів, а саме: історичні події, які відбувалися століття тому. Згадали і теперішнє:  22 січня 2014 року, на четвертий день протистоянь на вулиці Грушевського в Києві з'явилися перші загиблі. Беркутівцями з вогнепальної зброї були застрелені вірменин Сергій Нігоян та білорус Михайло Жизневський. Також не забули і про війну, що ведеться в нашій країні, та захисників, які відстоюють наше право на майбутнє.

Корисні посилання