Передноворічний шаховий турнір

22 грудня 2018 року у Гніванському міському будинку культури відбувся відкритий новорічний шаховий турнір. У змаганнях взяли участь четверо шахматистів. Перше місце виборов Анатолій Окульський, друге місце посів Олексій Мощинський, третє місце Нікіта Гущин. Головний суддя змагань та тренер - Олег Ліщишин.  Вітаємо учасників з перемогами та бажаємо високих здобутків у прийдешньому році.

Бюджет прийнятий

Дорогі земляки! 20 грудня 2018 року на черговій сесії Гніванської міської ради прийнята «Програма соціально-економічного розвитку Гніванської міської ОТГ на 2019 – 2021 роки» та «Бюджет Гніванської міської ОТГ на 2019 рік»! Дякую всім депутатам Гніванської міської ради, які взяли участь у роботі сесії та підтримали важливий для нашої ОТГ документ!

Вітаємо з Днем енергетика!

Шановні енергетики! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Бажаємо Вам впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра,  успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім'ям!

"Cristmas Cup-2018"

Саме з такою назвою  з  18 по 21 грудня у місті Львові проходив футбольний турнір "Christmas Cup-2018" .На протязі  тижня наша команда змагалася та виборювала перемогу для нашої громади! У турнірі взяло участь 12 команд з Київської, Черкаської, Одеської, Львівської та Вінницької областей.

Могилівська ЗОШ передали подарунки нашим захисникам

19 грудня - день милосердя та добра, адже це день Святого Миколая .В цей день учні та учителі Могилівської ЗОШ І -ІІІ ст. передали подарунки нашим бійцям ООС. Це маленька частинка того,що ми можемо зробити для наших захисників!

Солодкі подарунки для школярів Могилівської ЗОШ

День Святого Миколая - один із найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії. Гарною несподіванкою для учнів Могилівської ЗОШ І-ІІІ ст. та усіх школярів Гніванської ОТГ стали смачні подарунки, які вони отримали в цей гарний день. Учні та вчителі шкіл громади висловили вдячність міському голові Кулешову В.В., начальнику відділу освіти Капулі Л.Ю. та депутатам Гніванської міської ради за приємний сюрприз.

Небайдужі земляки

За дорученням члена ГО «Гніванчани» Ігоря Атаманенка, який проживає за кордоном, головою громадської організації Анатолієм Дроздом та міським головою Володимиром Кулешовим було передано громадянам міста та організаціям шість інвалідних візків активного типу, які так необхідні їм для можливості більш зручного пересування. Візки отримали мешканці нашої громади, які їх потребували. Два візки передано в Гніванський ЦПМСД для транспортування хворих.  Висловлюємо велику подяку гніванчанину, який проживаючи за кордоном не стоїть осторонь проблем нашої громади.

ЧУДОВА ПОДІЯ В "ПОЛІГЛОТ"

100% діти отримали особистий досвід, знання та навички з фінансової грамотності, які необхідні в майбутньому для подальшого особистісного і соціального розвитку. ЧУДОВА ПОДІЯ В "ПОЛІГЛОТ" У грі змодельовано спектр життєвих ситуацій, в яких застосовуються різноманітні фінансові інструменти. Діти вчилися вести переговори і домовлятися. У грі відтворені стресові та ризикові ситуації ведення бізнесу, показана необхідність соціальної відповідальності, шляхи реалізації та реальність виконання місій.

Учні школи №1 вітали вихованців центру "Джерело"

19 грудня в усі домівки, де живуть слухняні та чемні дітки завітав Святий Миколай. Не оминув він і Гніванський центр реабілітації дітей-інвалідів, адже його вихованці як ніхто заслуговують уваги та теплоти. Цьогоріч до вихованців завітав щедрий і багатий святий Миколай. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя. Такими благодійниками для нас були: учні 1-А класу з педагогом Александровою Н.А. Кужидим Л.П. учні 2-Б класу з педагогом Крамар І.С. ЗОШ №1.  Особливу подяку хочемо виразити Бучинській Т. за смачні кекси. Шановні друзі, щиро дякуємо Вам за те, що Ви подарували  дітям солодке свято. Нехай Господь віддячить Вам за добрі справи сторицею. Бажаємо Вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя.

Корисні посилання