І знову маємо переможців! ГРАН-ПРІ у вищій лізі !!!!

8-9 грудня 2018 р. в концертному залі «Ін-Джаз» (Київ) проводився ІІ Всеукраїнський відкритий конкурс піаністів імені С.С. Прокоф’єва «PIANO.UA». Вперше участь у конкурсі приймав саме викладацький склад Гніванської дитячої музичної школи, квартет піаністів у складі: Юрчишиної І.А.,Безп'ятко М.А.,Байбарзи В.В.,Олексієнко Л.В. У конкурсі взяли участь 71 піаніст з 42 навчальних закладів із 23 населених пунктів і 14 областей України. Переможці молодці... Вперед за новими перемогами !!!!

22 грудня відбудеться шаховий турнір

22 грудня 2018 року у Гніванському міському будинку культури відбудеться Відкритий новорічний шаховий турнір. Початок о 10:00 год.  Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у турнірі!

Успішне протистояння рясному снігопаду

Яскраве свідчення спроможності нашої об'єднаної громади ефективно вирішувати будь-які, навіть найскладніші питання забезпечення нормальної життєдіяльності її мешканців, в тому числі приборкання природної стихії.

У школі №2 в рамках Тижня захисту дітей відбулися години спілкування з учнями

В рамках Тижня захисту дітей "Ми проти насилля" та з метою привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї, соціально-психологічною службою НВК були проведені години спілкування для  учнів 7-х, 9-х, 10-х, 11-го класів на теми«Протидія виявам насильства в учнівському колективі», «Скажи насиллю – НІ!», з переглядом відеопрезентацій та обговоренням соціальних роликів. 

У ЗОШ №3 звітували про проведену роботу

Про шляхи розв'язання конфліктів між батьками та дітьми, про правила використання мобільних телефонів йшла розмова під час загальношкільних батьківських зборів. Також колектив школи прозвітував про діяльність гуртків у напрямку розвитку творчих здібностей учнів.

Вітаємо із Днем Сухопутних військ України!

Сьогодні, 12 грудня, Україна відзначає національне професійне свято всіх службовців Сухопутних військ України.  В організаційну структуру Сухопутних військ входять механізовані, танкові, ракетні війська, артилерія, армійська авіація та війська протиповітряної оборони.

Чергове засідання сесії міської ради

7 грудня 2018 року відбулося закриття 31-ї сесії Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено всьо два питання, адже попередня сесія була не закрита.

Корисні посилання