У ЗОШ №3 звітували про проведену роботу

Про шляхи розв'язання конфліктів між батьками та дітьми, про правила використання мобільних телефонів йшла розмова під час загальношкільних батьківських зборів. Також колектив школи прозвітував про діяльність гуртків у напрямку розвитку творчих здібностей учнів.

Вітаємо із Днем Сухопутних військ України!

Сьогодні, 12 грудня, Україна відзначає національне професійне свято всіх службовців Сухопутних військ України.  В організаційну структуру Сухопутних військ входять механізовані, танкові, ракетні війська, артилерія, армійська авіація та війська протиповітряної оборони.

Чергове засідання сесії міської ради

7 грудня 2018 року відбулося закриття 31-ї сесії Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено всьо два питання, адже попередня сесія була не закрита.

Всесвітній день футболу

Щорічно 10 грудня у світі поки неформально, але традиційно відзначається Всесвітній день футболу (World Football Day). Таким чином міжнародне співтовариство віддає данину цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя.

Міжнародний день прав людини

10 грудня святкують Міжнародний день прав людини. Це свято було засноване 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Двома роками раніше ООН ухвалила Загальну декларацію прав людини, яка стала першим міжнародним документом, де були чітко сформульовані положення про права людини.

Тиждень історії в Гніванській ЗОШ №2

Традиційно організовано виставку із новими відкриттями юних істориків та виставку історичної літератури у бібліцотеці. У музеї та кабінеті краєзнавства проводилися тематичні екскурсії. Одним із заходів була презентація новинок краєзнавчої літератри, зокрема книга "Гнівань", до написання якої долучилися наші учні. 

У НВК «ЗШ І-ІІІст.-гімназія №2» пройшли змагання з баскетболу серед юнаків.

7.12.2018 р. у НВК «ЗШ І-ІІІст.-гімназія №2» пройшли змагання шкіл Гніванської ОТГ з баскетболу (3×3)  серед юнаків.  І місце зайняла команда НВК «ЗШ І-ІІІст.-гімназія №2» (учитель Крепостняк Р.В.).

Сім'я - це цінність. Для виховання відносин, ставлення до коштів.

Кожен з нас циклічно потрапляє в глухий кут, коли звичний спосіб життя перестає влаштовувати, але як досягти бажаного, ми не можемо зрозуміти. У підсумку всередині повільно наростають сумніви і втому, а справа так і не зрушується з мертвої точки місяцями і навіть роками. Трансформаційна гра пропонує цікавий і наочний інструмент, який дає можливість побачити свою проблему з боку, прожити його за кілька годин і змінити життя.

Корисні посилання