Увага! Міжнародна культурно-просвітницька поїздка "Європейська співдружність"

З 4 по 12 травня 2019 року відбудеться Міжнародна культурно-просвітницька поїздка "Європейська співдружність" до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу. Взяти участь у зазначеній поїздці запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, співробітники медичних, культурно-освітніх, соціальних закладів, співробітники, учні, студенти навчальних закладів, громадських організацій тощо.

Контейнер з медобладнанням вже в Гнівані

До пізнього вечора працівники міської ради та лікарні разом зі своїми керівниками, а також депутати міської ради, члени виконкому, ГО «Гніванчани» та інші активісти міста розвантажували контейнер з медичним обладнанням (благодійна допомога з США організована членом ГО «Гніванчани» Помічником Консула в Сіетлі Анатолієм Кучером разом з Анатолієм Дроздом та Володимиром Кулешовим для Гніванськоі міської лікарні) вартістю більше 1 млн доларів США.

На Кононівському елеваторі говорили про пожежну безпеку

1 грудня провідний фахівець Тиврівського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області Ольга Сторожук провела бесіду з працівниками Гніванської дільниці ТОВ «Кононівський елеватор» на тему «Пожежна профілактика при зберіганні сільськогосподарської продукції» .

Святкування Міжнародного дня волонтерів щорічно відбувається 5 грудня

Весь вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф та природних катаклізмів чи інших надзвичайних ситуацій. Дякуємо вам за вашу працю та добре серце, небайдужість та людяність!

Сполучення «Хмельницький - Лисичанськ» із зупинкою в м. Гнівань ВІДНОВЛЕНО!

Нещодавно до Гніванської міської ради звернулись мешканці громади із проханням вирішити питання зупинки в м. Гнівань електропоїзду «Хмельницький-Лисичанськ», який останнім часов не зупинявся в м. Гнівань. Тому міська рада спільно з мешканцями, які зібрали підписи, звернулася до керівництва Укрзалізниці з проханням відновити зупинку потяга в нашому місті. Курсуватиме електропоїзд вже з 9 грудня 2018 року!

Свято Введення в храм Пресвятої Богородиці

Сьогодні, 4 грудня, відзначаємо свято Введення в храм Пресвятої Богородиці - "Введення", або Третю Пречисту. Празник Введення відкриває нам деякі таємниці з дитячого та дівочого життя Пречистої Діви Марії, проливає світло на її батьків, її виховання у святині та приготування до найвищої гідності: бути Матір'ю Божого Сина. 

Корисні посилання