Прогноз погоди на 26-30 березня 2021 року

Прогноз погоди на 26-30 березня 2021 року

На Вінниччині очікується температурний режим нижче від норми, без істотних опадів. 26 березня вдень: мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура 6-11° тепла.

До уваги керівників с/г підприємств та пасічників!

До уваги керівників с/г підприємств та пасічників!

Проведення сільськогосподарських робіт, під час яких використовуються засоби захисту рослин, пов’язане із багатьма ризиками, серед яких найнебезпечніші – ураження пестицидом працівника, що безпосередньо працює із ним, ураження пестицидом інших сільськогосподарських угідь, отруєння бджіл, які належать іншим господарникам або приватним особам та ін. Обізнаність з порядком їх застосування є дуже важливим як для громадян, так і для працівників та керівників суб’єктів господарювання. На Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області покладено функції проведення спеціальної підготовки (навчання) з питань безпечного виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами для осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними. За результатами проведеного навчання, а також за наявності медичної книжки з висновком медичної комісії про відсутність протипоказань за станом здоров’я працівник отримає Допуск (Посвідчення). Порядок одержання допуску (посвідчення) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 18.09.1995 №746 (додається). Наявність у працівника відповідного допуску (посвідчення) передбачено вимогами частини другої статті 11 Закону України «Про пестициди і агрохімікати», абз. 7 частини першої статті 16 та абз. 4 частини другої статті 18 Закону України «Про захист рослин», Державних санітарних правил ДCанПіН 8.8.1.2.001-98, іншими нормативно-правових документами.

Сьогодні, 26 березня, відзначається День Національної гвардії України

Сьогодні, 26 березня, відзначається День Національної гвардії України

Вітаємо вас, дорогі гвардійці! Бажаємо міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими!

Фінішна пряма капітального ремонту і термомодернізації ДНЗ №3 у рамках проєкту ЄС

Фінішна пряма капітального ремонту і термомодернізації ДНЗ №3 у рамках проєкту ЄС

Дошкільний навчальний заклад №3 один із 4-х дитячих садків міста Гнівань, де заплановано впровадження енергоефективних заходів у рамках проєкту за підтримки ЄС «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Шановні працівники Служби безпеки України!

Шановні працівники Служби безпеки України!

Щиро вітаємо вас з професійним святом, яке щороку відзначають 25 березня. Бажаємо всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім’ях панують тепло і затишок. Безпечної служби, миру та подальших успіхів у виконанні такого почесного обов’язку!

Європейський тиждень цифрової грамотності 2021

Європейський тиждень цифрової грамотності 2021

У рамках Європейського тижня цифрової грамотності 2021 Міністерство цифрової трансформації України представляє ряд матеріалів для підвищення цифрової грамотності серед населення:

Спортивні досягнення наших гніванчан

Спортивні досягнення наших гніванчан

У вчорашньому матчі Чемпіонату України "Друга ліга" наш гніванчанин Андрій Ременюк, який грає у складі "Кривбас" (Кривий Ріг) забив гол у ворота "Таврії" (Сімферополь). Браво Андрію! Бажаємо відзначатись у воротах суперників в кожному матчі!

Корисні посилання