Долучайтеся до місячника з благоустрою!

Сьогодні до місячника з благоустрою долучилися працівники Гніванської міської ради, які прибрали прилеглу територію, а також деякі газони та узбіччя по центральній вулиці. Нагадуємо, що місячник з благоустрою територіальної громади триває. Шановні підприємці, голови ОСББ долучайтеся до акції та приберіть свою прилеглу територію.

Увага! Відключення електроенергії

За повідомленням диспетчера СО "Тиврівські ЕМ", сьогодні з 10.00 до 13.00 год. буде знеструмлено частину міста від вул. Європейської до Вінницького шосе, а також весь масив цукрового заводу.

Об’єднані територіальні громади контролюватимуть оформлення найманої праці

Законом № 1320-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб'єктів господарювання», який було ухвалено Парламентом 4 березня 2021 року, дозволено органам місцевого самоврядування здійснювати контроль за додержанням законодавства про працю на підприємствах, в установах та організаціях комунальної власності відповідних територіальних громад.

Уряд оновив "карантинну" постанову: що змінилося

Уряд уніс зміни до постанови від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Перезавантаження: Як регіони посилять боротьбу з туберкульозом та ВІЛ-інфекцією

Новий поштовх у боротьбі з туберкульозом та ВІЛ-інфекцією в Україні - з цього року майданчиком діалогу та підтримки для розв'язання  медичних проблем уразливих до ВІЛ/ТБ груп стали регіональні координаційні ради. Їх роль у подоланні інфекційних хвороб буде посилена завдяки технічній допомозі Центру громадського здоров'я МОЗ (далі Центр) України та активному впровадженню проєкту Глобального фонду. 

Корисні посилання